2777
2789
اصلا و ابدا. ریکاوری سزارین اورژانسی به مراتب سخت تر از سزارین از پیش تعیین شده است. زایمان طبیعی خو ...

فک کنم فقط چند ساله جدیدا دکترا تشخیص دادن ک طبیعی خوب نیست😏😏 اونم فک کنم چون زحمتش یکم زیاده براهمین وجدانشون قبول نمیکنه ک طبیعی تشویق کنن😏

خوددانید

بپمن ب عنوان کسی ک دوتازایمانو انجام داده میگم طبیعی خوبه ولی نه دردولتی تو خصوصی 

بدون برش بدون بخیه

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم من نيكان تو قيطريه زايمان كردم بي نهايت از كادر و خانم دكتر خوش اخلاقم راضي بودم اونجا ...

مرسی عزیزم...راسی بعد زایمان ک ادم خونریزی داره چه پدی یا پوشکی خوبه...من اصلا نمیدونم چی باید بگیرم چون شنیدم میگن نوار بهداشتی خوب نیس😕

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
فک کنم فقط چند ساله جدیدا دکترا تشخیص دادن ک طبیعی خوب نیست😏😏 اونم فک کنم چون زحمتش یکم زیاده براه ...

خیر عزیزم. من اینی که گفتم با توجه به ایران و دکترای ایران نگفتم. همه جای دنیا تشویق میشند به زایمان طبیعی وقتی که قراره هزینه روی دوش بیمه و سیستم درمان باشه. و گرنه وقتی قراره خودتون هزینه رو بدید میتونید انتخاب کنید که طبیعی یا سزارین. توی المان با سیستم عمومی درمان اگه بخواید پیش برید زایمان طبیعی اجباریه. اما وقتی بخواید خودتون هزینش رو بدید خیلی راحت بتون حق انتخاب میدند. هزینه سزارین برای سیستم درمانی خیلی سنگین تر از طبیعیه

مرسی عزیزم...راسی بعد زایمان ک ادم خونریزی داره چه پدی یا پوشکی خوبه...من اصلا نمیدونم چی باید بگیرم ...

خواهش ميكنم

فدات شم خود بيمارستان بهت پد ميده

يه پداي بزرگي هستن ك قديم براي بچه ها ميزاشتن پوشكاي بزرگ 

از اونا بايد بزاري

ان شاءالله بسلامتي زايمان ميكني عزيزم❤️

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
باز دولتی شهرای شما خدان شهرما ک اصن خصوصی نداره  بعد دولتیش نمیدونی چطوریه انگار قصارخونس ال ...

اره برو يجاي ديگه

واي خيلي سخت شد ك 

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖