اصلا و ابدا. ریکاوری سزارین اورژانسی به مراتب سخت تر از سزارین از پیش تعیین شده است. زایمان طبیعی خو ...
فک کنم فقط چند ساله جدیدا دکترا تشخیص دادن ک طبیعی خوب نیست😏😏 اونم فک کنم چون زحمتش یکم زیاده براهمین وجدانشون قبول نمیکنه ک طبیعی تشویق کنن😏
خوددانید
بپمن ب عنوان کسی ک دوتازایمانو انجام داده میگم طبیعی خوبه ولی نه دردولتی تو خصوصی
بدون برش بدون بخیه
دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
فک کنم فقط چند ساله جدیدا دکترا تشخیص دادن ک طبیعی خوب نیست😏😏 اونم فک کنم چون زحمتش یکم زیاده براه ...
خیر عزیزم. من اینی که گفتم با توجه به ایران و دکترای ایران نگفتم. همه جای دنیا تشویق میشند به زایمان طبیعی وقتی که قراره هزینه روی دوش بیمه و سیستم درمان باشه. و گرنه وقتی قراره خودتون هزینه رو بدید میتونید انتخاب کنید که طبیعی یا سزارین. توی المان با سیستم عمومی درمان اگه بخواید پیش برید زایمان طبیعی اجباریه. اما وقتی بخواید خودتون هزینش رو بدید خیلی راحت بتون حق انتخاب میدند. هزینه سزارین برای سیستم درمانی خیلی سنگین تر از طبیعیه