2777
2789
یه دستوری سازمان جهانی بهداشت داده وخیلی برای بچه ها مهم و موثره تماس پوستی بعد زایمان با مادر و شیر ...

میگن میشه بی حسم شد

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
ن منظورم لاغر بودنم نبود کلا بدنم ضعیفه بخاطر عادت غذایی مضخرفی ک از بچگی داشتم مثلا گوشت قرمز اصن ن ...

ازمایش اگه دادین و‌دکتر گفته مشکلی ندارین مطمعن باشین مشکلی پیش نمیاد شاید حتی سزارین براتون خطرناک ترم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام بترسونمتون اما کیسی داشتیم که بعد از پونزده سال که زاسزارینش میگذشت بخیه هاش از داخل شکم باز ...

تو رو خدا؟؟ وای چ بد

اینم که اینقدر میگند اگه سزارین خوب بود کشورهای خارجی سزارین میکردند خیر اصلا اینجور نیست.اینجا سزارین نمیکنن چون هزینه داره برای دولت و شرکتای بیمه. شما اگه تو کشوری باشی که بیمه خصوصی داشته باشی اونوقت به طرف حق انتخاب میدند. 

ینی میگی طبیعی بهتره؟؟؟  چطور هیچ نقشی نداره تو به دنیا اومدن نی نیش نداره این چ حرفیه؟ ارزش ک ...

بله هییییییییییچ نقشی نداره

وقتی رفتم اتاق عمل رنگم عین گچ شده بود!دور از جون همه مون حس حیوونی رو داشتم ک میخواستن سلاخیش کنن!! دیگه نگم از سختی های بعدش....ک خییییلی طولانیه

ک چقدر بده ک بهترین لحظات عمرت رو باید مثل مرده هابخوابی و تکون نخوری...نتونی بچه ت رو بغل کنی

ک روحیه ی مادری نداشتم

حس میکردم این بچه از من جداست...خود من نیست ! روحیه م داغون بود با یه چیز مسخره بهم میریختم افسرده شده بودم گاهی سر بچه داد میکشیدم تحملم کم بود خیلی کم.....

بعد دوسال ک دوباره خواستم برم برا زایمان طبیعی رو انتخاب کردم!

لحظه لحظه ی تولد بچه م رو درک کردم

باهاش تو طول دردم حرف زدم

هیجان عجیبی داشتم

وای وقتی گذاشتن روی سینه م حس میکردم قویترین زن عالمم!!چ لذت عجیبی ...چ قد و بالایی داشت دخترم چقد باهاش حرف زدم موهای خیسشو ناز کردم😍😍 و بعدش ب یا خواب راحت فرورفتم...مثل کسی ک روی پرهای قو خوابیده....

الان روحیه م خیلیییی بهتره

.شوهرمم بهم میگه ک خیلی تحمل و صبرم بالارفته...مهربون تر شدم

باورت میشه تازه حس میکنم مادر شدم😍

میدونی عزیز جان من ب شدت اعتقاد دارم سختی ودردیی ک توزایمان آدم میکشه درواقع اونو برای شرایط سخت بعد تولد بچه آماده میکنه...حالا فرض کن کسی این دردو نکشه! میبینی چقدر افسردگی تو سزارینی ها بیشتره؟؟ چراواقعا؟،؟

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

من  سه هفته پیش طبیعی زایمان کردم با۴ساعت درد،سختیش قبل و موقع رایمانه بعده زایمانه،من توبیمارستان خصوصی۱۵نفربودیم منو یه نفردیگه طبیعی بقیه نتونستن رفتن سز،بعد زایمان بلافاصله که رفتیم بخش ماراه میرفتیم میشستیم بچمونوشیرمیدادیم اوناتااخرشب حتی نباید سرشونو بلندمیکردن بعدم که بابدبختی پامیشدن عذاب راه رفتنوداشتن،شکماشونم انگارنه انگارزایمان کردن،مال من فورا بعدزایمان خوابیدشکمم،سخت بود ولی،نمیگم سخت نبود فقط خوبیش تواینه که میگذره

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
اینم که اینقدر میگند اگه سزارین خوب بود کشورهای خارجی سزارین میکردند خیر اصلا اینجور نیست.اینجا سزار ...

البته من همه کشورا رو نمیدونم اما راجع به چند تا کشور که اطلاع دقیق دارم اینجوریه

از بی حسی عوارضی دیدم که اگه بگم وحشت میکنین اگه نهایی شد سزارینتون به هیچ وجه نزارین بی حستون کنن

وایی تو شغلت چیه گلم 

پرستار نیستی؟ 

گلم منم نظرم اینه خعلی زود بوده. ولی باورکن ربطی به سطح فرهنگ نداره  من میشناسم پدرپزشک متخصص ...

عزیزم داره. اینی که میگی یه مورد خیلی خیلی استثنا بوده. چند تا دکتر متخصص دختر ۱۶ ساله شوهر میدن؟ در کنارش نگاه کن چند تا خانواده با سطح فرهنگی پایین تو جاهای دور افتاده و بدبخت دختر تو سن پایین شوهر میدن