2777
2789
ینی بد سزارین آدم گناهاش پاک نمیشه؟ فقط طبیعی؟

نه ولی خب میگن درد زایمان گناه ها رو پاک میکنه اینم از قدیم میکن به هرحال زایمان در هرصورتی بادرد همرا هست یکی موقع زایمان درد داره یکی بعد زایمان

ینی بد سزارین آدم گناهاش پاک نمیشه؟ فقط طبیعی؟

گرچه بماند ک من بعد زایمان طبیعیم تازه حس مادری دارم....

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دستوری سازمان جهانی بهداشت داده وخیلی برای بچه ها مهم و موثره تماس پوستی بعد زایمان با مادر و شیر دادن بهش تو دوساعت اول تولده اگر خانوم سزارین بشه و بی هوشی کامل که بهترین نوع بی هوشیه براش انجام بشه نمیتونه این کارو برا بچه اش انجام بده و این خیلی خوب نیست....

سرشار از لذتتتتت؟؟؟ چ لذتی آخه من دوتاشورفتم سزارین هیچ لذتی نداره هیچ بلکه آدم توش فقط میمیره و ه ...

حتما باید زور بزنی تا نقش داشته باشی؟اگه مادر توی سزارین نقش نداره پس کی نقش داره؟جک نگید

خب عزیزم سزارینم عوارض خودشو داره

من قبلن بیهوش شدم و بخیه هم زیاد خوردم با اینا مشکل ندارم حالا عوارض دیگه ش رو نمیدونم

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
خدا طاقتشو میده بهت قول میدم اگه طاقتشو نداشتی هیچ وقت مادر نمیشدی امضامو بخون

خوندم 

چطورری تونستی؟ حالا اخه دکترا میگن بچه نیاید بیشتر از 42هفته تو شکم بمونه خعلی خطرنناکه حتی ممکنه دچارکمبوود اکسیژن حتی میگن برای خود مادرم خطرناکه

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
خانومی ببین من تو همین نی نی سایت باخانومی آشناشدم ک میگفت ک بچه اولش ۵کیلو بود دکتراهم نمیدونستن هم ...

بچه دومش به خاطر نوع زايمانش نبوده ك مشكل دار شده چون سزارين فشاري وو بچه نيست بعدشم الان تجهيزات خيلي زياد شده و سزارينا ايمن تر من خودم با طبيعي موافق بودم ولي نتونستم ولي از لحاظ روحي داغون شدم تا چند وقت ....اونجا فقط ارزوي مرگ ميكردم البته ميگم به شانسه اونروز فقط من نتونستم طبيعي بيارم يكي يكي بعد از چند ساعت درد ي التماس دعا ميگفتن ميدويدن سمت اتاق زايمان 😅

ربطی به چاقی لاغری و ضعیف بودن نداره اتفاقا شما خیلی راحت تر زایمان میکنی همیشه برای زایمان خانومایی ...

ن منظورم لاغر بودنم نبود کلا بدنم ضعیفه بخاطر عادت غذایی مضخرفی ک از بچگی داشتم مثلا گوشت قرمز اصن نمیخورم لبنیات اصن نخوردم و نمیخوردم و خیلی چیزای دیگه

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
سرشار از لذتتتتت؟؟؟ چ لذتی آخه من دوتاشورفتم سزارین هیچ لذتی نداره هیچ بلکه آدم توش فقط میمیره و ه ...

حالا ادم زور بزنه خیلی لذت داره؟! منکه حالم از زایمان طبیعی بهم میخورد. واقعا حال بهم زن بود از نظرم. برعکس اون سزارین خیلی تر و تمیز و محترم و راحت بود. صد بار دیگم برگردم هر چقدرم که هزینه داشته باشه بازم میگم سزارین. من ایران نبودم برای زایمانم و کلی کلنجار رفتم تا دکتر برام سزارین بنویسه. چون توی یه کشوری هم بودم که اصلا ریت سزارینش خیلی پایینه. اما هنوزم معتقدم بهترین تصمیمی بود که گرفتم.