2777
2789
این خوش بحالی داره واقعا؟!! اصلا فهمیده بچگی و نوجونی و جوونی یعنی چی؟! من ادم با سطح فرهنگ بالا ندی ...

نداره؟ خب ما ها ک زندگی نوجونی کردن نداریم بچه تنها راهه دیگه

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
این خوش بحالی داره واقعا؟!! اصلا فهمیده بچگی و نوجونی و جوونی یعنی چی؟! من ادم با سطح فرهنگ بالا ندی ...

گلم منم نظرم اینه خعلی زود بوده. ولی باورکن ربطی به سطح فرهنگ نداره 

من میشناسم پدرپزشک متخصص و خانمش استاددانشگاه خیلی هم خانواده تحصیل کرده و بافرهنگی دخترشون 16.17سالگی شوهرکرد البته خودش میخواست...الانم دختره پزشکه یه دختر7ساله هم داره

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرشار از لذتتتتت؟؟؟ چ لذتی آخه من دوتاشورفتم سزارین هیچ لذتی نداره هیچ بلکه آدم توش فقط میمیره و ه ...

من بی حس شدم و موقع دنیا اومدن بچه ام کامل متوجه بودم واقعا بهترین لحظات زندگیم بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اگه بادرد کشیدن مشکلی داری برو سراغ سزارین اما اگه نمیخای بعدا عوارض ببینی برو سراغ طبیعی

بادرد ک من اصن طاقت ندارم از سزارینم ترسوندم ازبس میگن فلان میشه بهمان میشه بعدا

شما طبیعی همون موثع درد میکشی اماسزارین رو بعدها متوجه عوارض میشین  تواین دوران که دوروام نیست نمیشه به داروهای بی هوشی که استفاده میکنن خیلی اطمینان کردما خیلی از فلجی ها رو داریم به خاطر مواد بی هوشی وبی حسی از کمر

دوهفته اووه الانم  بارداری؟؟؟؟

نه بابا تیکر لاغریه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
از نظر من ك دو تاشو كشيدم سز بهتره ريسكش براي بچه خيلي كمتره من لگنم به گفته دكتر عالي بور وقتي ...

خانومی ببین من تو همین نی نی سایت باخانومی آشناشدم ک میگفت ک بچه اولش ۵کیلو بود دکتراهم نمیدونستن همونو با هزار مشقت طبیعی آورد بدون هیچ مشکلی صحیح و سلامت...دومی رو از ترسش رفته بود سز کرده بود متاسفانه اکسیژن کافی بهش نرسیده بود از لحاظ مغزی تاخیر رشد داشت

ریسک سزارین خیلی بیشتره... و احتمال مرگ مادر توش بیشتره

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
بیمه تکمیلی ندارین؟ بله فقط بیمارستانای خصوصی عمل میکنن منم خصوصی رفتم ولی خب اونموقع ارزون بود

ن ندارم 

نزدیک 10ملیون هزینش میشه 

من اخه خیلی ضعیفم همش نگرانم. کاش یه مشکلی باشه بگن حتما باید سزارین بشی اینجوری هزینه نداره مجانیه... البته مشکل  اونطوری نمیگما همینکه میگن بچه به شکم نمیدونم چی اینطوری

بادرد ک من اصن طاقت ندارم از سزارینم ترسوندم ازبس میگن فلان میشه بهمان میشه بعدا

خدا طاقتشو میده بهت قول میدم

اگه طاقتشو نداشتی هیچ وقت مادر نمیشدی

امضامو بخون

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
بدون درد و سختی که نمیشه مادر شد الکی نیست که میگن بعداززایمان گناهات پاک میشه

ینی بد سزارین آدم گناهاش پاک نمیشه؟ فقط طبیعی؟

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
من بی حس شدم و موقع دنیا اومدن بچه ام کامل متوجه بودم واقعا بهترین لحظات زندگیم بود

خداروشکر خیلی خوبه

سرشار از لذتتتتت؟؟؟ چ لذتی آخه من دوتاشورفتم سزارین هیچ لذتی نداره هیچ بلکه آدم توش فقط میمیره و ه ...

ینی میگی طبیعی بهتره؟؟؟ 

چطور هیچ نقشی نداره تو به دنیا اومدن نی نیش نداره این چ حرفیه؟ ارزش کار خودتو پایین نیار  اونی ک شکمش گاره میشه و تا دوهفته نمیتونه تکون بخوره تویی چطور نقش نداری این حرف ونزن گلم

ن ندارم  نزدیک 10ملیون هزینش میشه  من اخه خیلی ضعیفم همش نگرانم. کاش یه مشکلی باشه بگن ح ...

ربطی به چاقی لاغری و ضعیف بودن نداره اتفاقا شما خیلی راحت تر زایمان میکنی همیشه برای زایمان خانومایی که چاقن بیشتر به مشکل برمیخورن

ینی بد سزارین آدم گناهاش پاک نمیشه؟ فقط طبیعی؟

نوع زایمان رو ک نمیگه

میگه بالخره چ طبیعی چ سز باید درد بکشی دیگه