2777
2789
خوش ب حالش اختلاف سنی با بچه ش خیییلی کمه

نه بابا کجا خوش بحالش. سنی که باید نوجوانی کنه و خوش بگذرونه باید همش دنبال شیر دادن و پوشک عوض کردن باشه. 16 سالگی سن مادر شدن نیست 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
اگه به شانسع ک من نابودم

به نظر من به قدرت بدنی و زور بستگی داره و البته بچه ریز باشه خب راحتتره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقيق ٢٥ ساعت درد كشيدم تا چند روز بعد زايمان به خاطر اون دردا گريه ميكردم تو حموم

واااااییییی ۲۵ ساعت ... چرا انقد زیاد 😨😨😨😨😨

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
من طبیعی دخترم به دنیااوردم... موقع به دنیااومدنش اصلا توفاز مادرشدن واین چیزانبودم فقط راحت شدم اون ...

واقعن؟؟؟اخه خیلی سخته 🥺🥺

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید
من رفتم طبیعی بزام خانما رو که دیدم از ترس پا به فرار گذاشتم و تلفنی با دکترم قرار عمل رو گذاشتیم خی ...

الان چ بعد زایمان  مشکلی نداری؟؟ 

ب کسی چیزی نمیگفتی  من میدونی ی درد خفیف پریود ک میگیرم دوتا مسکن قوی میخورم

نه خود دکتر آخرش گفت این دهانه رحمشم باز نمیشه ببرین واسه سزارین،البته گاهی اوقات میگفتم توروخدا منو عمل کنین اما میگفتن الان زوده،واقعا دردش قابل توصیف نیست

ت
اگه به شانسع ک من نابودم

از نظر من ك دو تاشو كشيدم سز بهتره ريسكش براي بچه خيلي كمتره من لگنم به گفته دكتر عالي بور وقتي بردنم اتاق عمل دكتر  گفت سر بچه رو به شكم بوده واسه همين طبيعي نميومده  ك البته شانس اوردم چون دكتر تشخيص نداده بود بچه درشته و مطمعنم اگه طبيعي ميومد حتما خدايي نكرده گير ميكرد

نه خود دکتر آخرش گفت این دهانه رحمشم باز نمیشه ببرین واسه سزارین،البته گاهی اوقات میگفتم توروخدا منو ...

چ قد بد من فکرش رو ی دقیقه کردم حالم بد شد 

من جاتون بودم دکتره رو میزدم😅😅😅😅

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
نه بابا کجا خوش بحالش. سنی که باید نوجوانی کنه و خوش بگذرونه باید همش دنبال شیر دادن و پوشک عوض کردن ...

نظر منم همینه من خودم 22 سالمه دیگه تقریبا ولی بازم به نظرم هم زود ازدواج کردم هم زود حامله شدم 

من دوتا بچه دارم و دوتاشون طبیعی بودن خداروشکر راضیم

یه سر به پیجم بزنید🙋‍♀️همه زیر دویست لباس بچگانه از کیفیت راضی نبودید مرجوع داریم پس خیالت راحته راحت 🌺 بندر ماهشهر 🌺پیج ماکوچیکاشاپ  Makochekashop
به نظر من به قدرت بدنی و زور بستگی داره و البته بچه ریز باشه خب راحتتره

تو شهر ما ک سزارین اصن نمیکنن. من مجبورم برم شیراز اونجاهم بیمارستان خصوصی نزدیک 10ملیون میشه