2777
2789
اره ۱۸ اینا خوبه

نظر من اینه زیر 18 اصلا ازدواج اشتباهه. بچه هم بعد 24_25 سالگی. بهتره اول به درس و استقلال و جوانی خودمون برسیم بعد بچه بیاریم. 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااییییی ۲۵ ساعت ... چرا انقد زیاد 😨😨😨😨😨

دهانه رحم باز نميشد از صبح تا فرداش چهار سانت شده بود تازه قبول نميكردن سز كنن تا ضربان بچه افت كرد چون كيسه ابمو زده بودن ...اخراش صدام در نميومد فقط گريه ميكردم زنگ شوهرم بزنين بياد دنبالم برم ي بينارستان ديگه

نظر منم همینه من خودم 22 سالمه دیگه تقریبا ولی بازم به نظرم هم زود ازدواج کردم هم زود حامله شدم  ...

من ۱۸ سالمه ، ۹۹ میخوام ان شاءالله باردار بشم😊

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
الان چ بعد زایمان  مشکلی نداری؟؟

نه البته دو هفته بعدش دراز کشیدم تا سرپا شدم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
نظر من اینه زیر 18 اصلا ازدواج اشتباهه. بچه هم بعد 24_25 سالگی. بهتره اول به درس و استقلال و جوانی خ ...

من ۱۷ عقد کردم 

درسته حرف هاتون ولی برای بعضیا صدق نمیکنه یکیشون من

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
خوش ب حالش اختلاف سنی با بچه ش خیییلی کمه

این خوش بحالی داره واقعا؟!! اصلا فهمیده بچگی و نوجونی و جوونی یعنی چی؟! من ادم با سطح فرهنگ بالا ندیدم دختر تو این سن شوهر بده چه برسه به این! 

تو شهر ما ک سزارین اصن نمیکنن. من مجبورم برم شیراز اونجاهم بیمارستان خصوصی نزدیک 10ملیون میشه

بیمه تکمیلی ندارین؟

بله فقط بیمارستانای خصوصی عمل میکنن منم خصوصی رفتم ولی خب اونموقع ارزون بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من رفتم طبیعی بزام خانما رو که دیدم از ترس پا به فرار گذاشتم و تلفنی با دکترم قرار عمل رو گذاشتیم خی ...

سرشار از لذتتتتت؟؟؟

چ لذتی آخه

من دوتاشورفتم سزارین هیچ لذتی نداره هیچ بلکه آدم توش فقط میمیره و هیچ نقشی تو ب دنیا اوردن نی نیش نداره...

کاش از منی بپرسی ک دوتا زایمانو داشتم

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

اگه ورزشای بارداری رو درست انجام بدین کلاسای امادگی برای زایمان رو شرکت کنین خیلی راحت طبیعی زایمان میکنین ونمیخاد طولانی مدت توی زایشگاه بمونین هرچند انتخاب بیمارستانی که کادر مجرب داره هم موثره به نظر من کسی که تصمیمش بازایمان طبیعیه حتما مامای همراه داشته باشه که بیشتر بهش رسیدگی وکمک کنه