2777
2789

دخترم کلاس سومه گف شنبه آزمونک دارن

سولات کتاب رو تمرین کنن 

خب سوالا زیادن کدومش بنویسم😵‍💫

بهش گفتم شما نمونه سوال بدین 

جوابش: سلام جانم خودشون توی کتاب برای هر مبحث نمونه سوال دارن از همونا باهاشون کار کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد چه مبحثی هست؟ داخل گوگل جست و جو کنید نمونه سوال زیاد هست ، خودتونم میتونید بهش سوال بدید

▪️الگویابی

▪️معرفی عدد هزار

▪️ارزش مکانی

▪️ارزش پول

▪️تقریب اعداد

خودم بلد نیستم چجوری سوال در بیارم کاش خودش میفرستاد خب قبلا اینجوری بودن

همون سوالای کتاب رو بده حل کنه نمیخواد سوال جدید در بیاری فردا بعدازظهر وقتی تمرینای کتابشو تموم کرد براش ازنت یه فایل نمونه سوال دانلود کن بده حل کنه بیشترم نگیر بچه گیج میشه ولی خوب رو سوالای کتاب مسلط بشه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

12 تا صفحه از این فصل رو حل کردن

برو سایت گاما 

پادرس 

اینا همه هستن مبحثتو بنویس آخرش اسم اینا رو بزار یا تو گاما برو پایه رو بزن کلی سوال با جواب میاد

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

همون سوالای کتاب رو بده حل کنه نمیخواد سوال جدید در بیاری فردا بعدازظهر وقتی تمرینای کتابشو تموم کرد ...

کتاب که نمیشه سر خود حل کنه 

از همونا که حل کردن سوال میاره