2777
2789
دخترعمم🤐۱۶سالشه پنج روز پیش طبیعی زایید🤦‍♀️خیلیم راضی بودوتعریف میکرد من هیچ.... من نگاه...

16ساله؟؟بابامن خیلی ظریف و ریزه میزم اون لابد جثش بزرگ بوده

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

من طبیعی دخترم به دنیااوردم... موقع به دنیااومدنش اصلا توفاز مادرشدن واین چیزانبودم فقط راحت شدم اون لحظه... وبعدازیکهفته استراحت رفتم خونه خودم وبه کارهام رسیدم واگربازهم بخوام بچه داربشم حتمابازطبیعی اینکارومیکنم چون نظرم اینکه چندساعت دردکشیدن ارزش راحتی بعدش داشت. بااینکه دردش زیادبود. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم طبیعی بزام خانما رو که دیدم از ترس پا به فرار گذاشتم و تلفنی با دکترم قرار عمل رو گذاشتیم خیلی سریع و راحت و بدون درد و سرشار از لذت

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من ۱۶ ساعت درد طبیعی کشیدم اما آخرش سز شدم،طبیعیه چیه بابا از زور درد داشتم مرگ رو با چشام میدیدم

واقعن؟؟ ینی الان مشکلی نداری؟؟؟ 

16ساله؟؟بابامن خیلی ظریف و ریزه میزم اون لابد جثش بزرگ بوده

اره عزیزم

۱۵۵قدشه

۵۶هم وزنش البته قبل بارداریش الان نمیدونم

یک عدد تخس😬       اکانت خاهرمه واگذار شده ب بنده...امیدوارم هرچه زودتر تاپیکاشو پاک‌کنم😬😁
دخترعمم🤐۱۶سالشه پنج روز پیش طبیعی زایید🤦‍♀️خیلیم راضی بودوتعریف میکرد من هیچ.... من نگاه...

به سن نیست که مونده به بدنت که قوی باشه..من یه جاری دارم‌ از لاغری داره میمیره ولی طبیعی زاییده 

❤❤.یاشاسین آذربایجان.یاشاسین ترک ملتی❤❤
من با اين ك خصوصي رفتم مجبورم كردن طبيعي اول يه روز كامل درد كشيدم  و مردم و زنده شدم تا سز كرد ...

اگه به شانسع ک من نابودم

اوهوم خیلییییییییییییی،از بس گریه میکردم جونی برام نمونده بود

ب کسی چیزی نمیگفتی 

من میدونی ی درد خفیف پریود ک میگیرم دوتا مسکن قوی میخورم

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃