2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عید؟؟نوروز؟

الهی و ربی من لی غیرک 💞   💞السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن 💞
دست گلت دردنکنه من هرسال ی چیزی میخرم امسال ایده ای ندارم😕

خب بسته به این داره مادرتون چی احتیاج داره به چی علاقه داره 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
نمیزنه مادرم نمیدونم 😕😩

کیف و کفش سِت

روسری و کیف سِت جدیدا خیلی مد شده.

اگه مادرت اهل چادر هست، چادر رنگی های خیییلی شیکی اومده جدیدا ک خیلی شیکن، حدودا ۳۰۰ به بالاست قیمتش.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
خب بسته به این داره مادرتون چی احتیاج داره به چی علاقه داره 

همه چی دوست داره مهم استفادشه

روسری زیاد خریدم چون سایز نباید بدونم😂قبلا بلوز و دامن هم خریدم کیف و کیف پول هم خریدم ولی دیگه نمیدونم چی خوبه

کیف و کفش سِت روسری و کیف سِت جدیدا خیلی مد شده. اگه مادرت اهل چادر هست، چادر رنگی های خیییلی شیکی ...

کفش چون سایز پاش بزرگ پاست سخت گیر میاد نمیشه بدون حضورش بگیرم

کیف و روسری ست خودمم خیلی دوست دارم🤔