2777
2789
عنوان

استرس دارم بخاطر مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 129 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی ی زنجیر و ی النگو قراره بیارن؟؟؟یعنی طلاهای خودته ک باید ب عنوان عیدی بیارن ؟؟من متوجه نشدم

نه خب سرویس طلا برام اوردن ک هیچ تاحالا ی النگو و یدونه پلاک اوردن حالا ی زنجیر مونذه و یه النگو دیگ ک باس بخرن بیارن چون برااون جاری بزرگی بردن خود مامان شوهرمم گفته باید براش بخریم اماالا انگار داره اززیرش در میره ک نخره

دوست من عید نوروز اولین عقد من مادرشوهرم ۵۰تومن بهم عیدی داد با اینم ک پولشم داشت!!!شوهرم برام گوشواره و لباس عید خرید! الان مادر شوهرم واسه برادر شوهرمم ماشین خریده اما زندگی للانش از کار کردن شوهرمن از ۱۵سالگیع!!!مادرشوهرم عمم هس!!!ولی برام مهم نیس چون دیدکاهم پول و طلا نیس من خود شوهرمو دوس دارم اونم هرچقد در حد توانش باشه برام انجام میدع!!!الان گیر ب کادو نده چون سر جهاز و عروسی و خرید برای داماد اوناهم مث تو اظهار نظر میکنن

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
وقتی تعین میکنن برام ک بهترین جهزیه رو بیار منم تعین میکنم هرچی برااون عروس اوردن برامنم بیارن حرفمم ...

عزیزم تو چ رویی دادی ک برای جهازی ک مال توعه ن اونا تکلیف مشخص کنن!!!!!الان برات این چیزا مهم نباشه تا جهازهم هرجور دلتون خاست بدید و حرف داشته باشی بزنی الان جهاز خریدن کمر شکنه وقتی ی یخچال ۲۰تومنه

دقیقا حرف منم هیمنه منم ابرو دارم منو برد خونه پسر بزرگیش منو برد توتموم اتاقا ک جهاز عروس بزرگش نشو ...

ناراحت نشی عزیزم هاااا... ولی چون اون کار بدی کرده و بی ادب بوده تو هم باید باشی؟؟ تو هر چی خواستی بده نخواستی نده ب اون چیکار داری....  ن توقع داشته باش ن اجازه بده توقع داشته باشن و رو نده ک بگن کمه یا زیاده

ب نظرم نباید حرفی بزنی... مال خودشه دلش خواسته ب اون عروس بده ب تو نده. ولی تو هم میتونی اندازه ای ک اون واسشون کاری انجام میده ندی ولی ب نظرم اجازه نداری ب زور کادو بگیری

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 
دوست من عید نوروز اولین عقد من مادرشوهرم ۵۰تومن بهم عیدی داد با اینم ک پولشم داشت!!!شوهرم برام گوشوا ...

منم شوهرم از سن 20 سالگی هم درس هم کار شهریه دانشگاه خودش باحقوق کم خودش میداد عزیزم !!!!اما برادرشوهرم تا سن 26 سالگی شهریه دانشگاه و هرچی هرچییییی بگی مادرش براش فراهم میکرد از 26 تازههه رف سرکار ک الا 30 سالشه ایناهیچ ب من مربوط نیس واقعن این تفاوت گذاشتن برام. مهم نیس بین پسرا خودش بود و خووشم تواون دنیا جوابگو هستش اما اینی ک بخاد بین ما عروسا تفاوت بزاره زوره چون من هیچیم کمتر ازاون جاریم نیس و اینک من توروشون نگفتم ک طلا بخرید فقد ب شوهرم گفتم عزیزم چرا طلا نمیخرن خب اینا کمک خرج براخودمون یعدا

عزیزم تو چ رویی دادی ک برای جهازی ک مال توعه ن اونا تکلیف مشخص کنن!!!!!الان برات این چیزا مهم نباشه ...

خب همینه وقتی من برای اولین باررفتم خونه برادرشوهرم. ک طبقه بالای مادرشوهرم میشینه و منو شوهرم عروسی بگیریم باید بریم مستاجر نشینی امااونا راحت طبقه بالا نشستن من رفتم خونه برادر شوهرم مادرشوهرم دست منو گزف تو همه اتاقا برد ک من جهیزیه جاریمو ببینم این ینی چی واقعن؟؟؟؟ینی حق نداری کمتر ازاین بیاری ینی الا منو با 3 سال پیش اون مقایسه کرد ک جقد قیمتا پایین بود بعد من توقع تیکه طلا نکننم ک بعدا براخرید خونه دچار مشکل شدیم بفروشم بزارم ؟؟؟

ناراحت نشی عزیزم هاااا... ولی چون اون کار بدی کرده و بی ادب بوده تو هم باید باشی؟؟ تو هر چی خواستی ب ...

صحیح... اما من میتونم جلوی زبون اونا بگیرم ک میشنن پشت سرم غیبت کنن ک اره جهاز خوبی نیورد؟؟؟من جلو زبون اونا نمیتونم بگیرم اما اون چیزی ک حقمه بگیرم حداقل دلم خوشال باشه ازاونطرفمم مادرم برام جبران کنه جهاز خوب همرام کنه دلش ب چیزی خوش باشه

خب تبیعض هس من بدم میاد بین پسراش تفاوت میزاره من شوهرم کارت بانکیش دست منه دیگ چ توقعی؟

نمیتونی به زور احترام و توجه بخوای.باداین فرمون بری جلو آرامش خودت و همسرت بهم میریزه و از چشم همسرت میفتی .مهم همسرته که خود شما اذعان داشتی برات کم‌نمیزارن.امیدوارم ناراحت نشی ازحرفم

خب همینه وقتی من برای اولین باررفتم خونه برادرشوهرم. ک طبقه بالای مادرشوهرم میشینه و منو شوهرم عروسی ...

فکر این نباش طلا تو بفروشی طلا سرمایه توعه مگه اینکه واقعا اوضاع بیریخت بشه. اینجور همسرت عادت میکنه ک تا کم اورد بیان دنبال طلای تو !!! بعدم خب نشون بدن تو کار خودتو بکن تهشم حرف زدن بگو جهاز واسه منه اگر پسرتون خونه خریده بود من جهاز کامل میآوردم اما الان ک مستاجر ام درحد خونه پسرتون جهاز میگیرم 

نمیتونی به زور احترام و توجه بخوای.باداین فرمون بری جلو آرامش خودت و همسرت بهم میریزه و از چشم همسرت ...

نه عزیزم چرا ناراحت شم.... نه واقعن کم نمیزاره برام شوهرم .. و خیلیم ازحقم دفاع میکنه من برا تفاوت گذاشتن اونا ناراحتم. بزااینک من چیم ازاون جاریم کمتره ک برااون سنگ تموم ب من رسید وارسید