2777
2789
عنوان

استرس دارم بخاطر مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1701 بازدید | 129 پست
نه عزیزم چرا ناراحت شم.... نه واقعن کم نمیزاره برام شوهرم .. و خیلیم ازحقم دفاع میکنه من برا تفاوت گ ...

بابا اصلا تهش اینه تورو دوست ندارن ازت خوششون نمیاد بالاتر از این؟؟!!!!شوهرتو دریاب

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
فکر این نباش طلا تو بفروشی طلا سرمایه توعه مگه اینکه واقعا اوضاع بیریخت بشه. اینجور همسرت عادت میکنه ...

بدیش اینه جلو خودم حرف نمیزنن میرن پشت سرم حرف میزنن اگ جلوم حرف میزدن ک قشنگ جوابشون میدادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب سرویس طلا برام اوردن ک هیچ تاحالا ی النگو و یدونه پلاک اوردن حالا ی زنجیر مونذه و یه النگو دیگ ...

یعنی گفتن ب عنوان کادو و عیدیه میاریم؟اگه اینجوریه ک بنظرم یکم صبورباش میخره برات الان واقعا گرونه

بدیش اینه جلو خودم حرف نمیزنن میرن پشت سرم حرف میزنن اگ جلوم حرف میزدن ک قشنگ جوابشون میدادم 

ب جهنم!!!!بابا دنبال حرف باشی تمام زندگیت میره هوا!!!من لباس عروسمو امام زاده حسن خریدم!! ک ارزون دربیاد واسه شوهرم بعد خاهر و مادرش تو رومون گفتن کت شلوار فقط هاکوپیان بابای منم اصلا ادم حساب نکرد کار خودشو کرد!!!!کار خودتو بکن زندگی خودتو بکن هرچقدرم میخان حرف بزنن وقتی تو چشم همسرت تو اوج باشی هیچی نمیتونه از پا دربیارتت

یعنی گفتن ب عنوان کادو و عیدیه میاریم؟اگه اینجوریه ک بنظرم یکم صبورباش میخره برات الان واقعا گرونه

هرچی گرون تر شه متاسفانه اخلاق بدی ک مادزشوهزگرامی داره و زندکی خودشه ب من مربوط نیس این هست که هرچییییی پول دسش بیا چه 20 میلیون چ 20 هزارتومن یجااااا همشون خرج خورد خوراک فقددد خوراک میکنه و تمام. و هیچ وق هزاری پسنداز نداشته نداره 

ب جهنم!!!!بابا دنبال حرف باشی تمام زندگیت میره هوا!!!من لباس عروسمو امام زاده حسن خریدم!! ک ارزون در ...

حرفاتون صحیح گلم اره دیگ مجبورم کوتا بیام چی بگم والا بخاطر شوهرم مجبورم کوتا بیام

حرفاتون صحیح گلم اره دیگ مجبورم کوتا بیام چی بگم والا بخاطر شوهرم مجبورم کوتا بیام

بزار برو تو زندگی ریشه زندگیتو محکم کن بعد با تراختور 🚜  از روشون رد شو😊😊😊

هرچی گرون تر شه متاسفانه اخلاق بدی ک مادزشوهزگرامی داره و زندکی خودشه ب من مربوط نیس این هست که هرچی ...

ولی ی نصیحت خواهرانه هیچ وقت حرف کسی برات مهم نباشه هرجورم اظهارنظر کردراجب جهزیه ات یاهرچی سعی کن جوابشونوندی یا مختصرومفید جواب بدی اینجوری هم اعصاب خودت راحته هم اونابیشترمیسوزن ک توچقد نسبت ب رفتاراشون بی تفاوت و بیخیال

ولی ی نصیحت خواهرانه هیچ وقت حرف کسی برات مهم نباشه هرجورم اظهارنظر کردراجب جهزیه ات یاهرچی سعی کن ج ...

اره همه همین میگن اما من سریع عصبی میشم و واکنش نشون میدم

صحیح... اما من میتونم جلوی زبون اونا بگیرم ک میشنن پشت سرم غیبت کنن ک اره جهاز خوبی نیورد؟؟؟من جلو ز ...

چی بگم عزیزم.. ولی اگه همین اول اینجوری بفهمن حساسی بد میشه برات. فردا میفهمن برات مهمه همیشه از این راه میسوزوننت مثلا سر خونه زندگیتی برا جاریت عید میرن چیزی میبرن برا تو نه

این چیزا ارزش نداره روح و روانتو بهم بریزی چهار روز دیگه روت تو روی شوهرت باز میشه همش بحث دارید. اصلا برات مهم نباشه

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 
چشم چشم

ببخشید من گفتم شاید این حرفا ب دردت بخوره ک گفتم چون خودم ی بار زندگیم خراب شده و سر زندگی دومم عاقل تر شدم منظوری نداشتم. بازم تو بهتر خونواده خودت و اونا رو میشناسی اخرش باید ببینی چی ب صلاحته

معذرت میخوام🙏

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم...