2777
2789
عنوان

خیلی به خودم افتخار میکنم

138 بازدید | 14 پست

من از توی شرتیط زندگی افتضاح و وحشتناکی سالم در اومدم که دیشب تو اینستا یه کیلیپ دیدم با زنایی با شرایط من مصاحبه کرده بودن 

کسایی مثل من بیچاره و افتاده در دام تقدیر و سرنوشت و کامل بی گناه که ید دچار اعتیاد شدید شده بودن یا تن فروش شده بودن☹️

همیشه خودمو مثل گل مرداب میدونم که از شرایط افتضاحی تونستم سالم در بیام.ولی یه مشکلی دارم که وقتی یاد اوک دوران می افتم همش تو  خودم میرم و پکر میشم.یا جایی باشم کسایی رو ببینم شرایطشون خوب هست سریع دلم برای خودم میسوزه و میرم ت  خودم

منظور من شرایط مادی نیست شرلیط خانوادگی پدری که میگفت بهم برو جن.. شو ...بلاهای سرم می آورد که خدا عالمه فقط

مادری با بیماری روانی شدید کارهایی باهام میکردن که اگه بگم مطمئنم میگید سر کاری هست تاپیکت

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

دمت گرم

ممنونم 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین 😘

ممنونم 

چی بود چی شد

نمیتونم 

دمت گرم عزیزم.همش کمک خدا بودهو خدایی که یه بار دستتو گرفته، صد بار دیگه هم دستتو می‌گیره

نه عزیزم اصلا کمک خدا نبود

عذاب خدا بود عذاب وحشناکی که فقط برای من بود

میدونی بعضی داستان ها واقعا باعث میش بقیه انگیزه بگیرن و ناامید نشنخداروشکر ک حالت خوبه

نه این شرایط من برای انگشت شمار پیش اومده

اونایی مثل من که از پیشونی سیاهمون تو خانواده داغونی دنیا اومدیم

ماهم بهت افتخار میکنیم عزیزم🫀🫶🏻🍓

ممنونم

نه عزیزم اصلا کمک خدا نبودعذاب خدا بود عذاب وحشناکی که فقط برای من بود

عزیزم مشکلات و اذیت شدنای ما عذاب خدا نیس. و کمک خدا هم به معنی این نیس که سختی و عذاب نمی‌کشیم. 

اگه سختی ها، عذاب خدا بود پس امام حسین که تکه تکه شد و امام حسن که زندانی شد و امام رضا که زهر خورد ، توسط خدا عذاب شدن؟ نه.