خیلی استرس دارم یکی از جاری هام با شوهرش قهره بد جور دعواشون شده امروز مادرشوهرم خونه ما بود گوشیم زنگ خورد داشتم ظرف می شستم دخترم گوشی رو گزاشت رو بلندگو بعدم رو کناتر جاریم یهو گفت اسم مادر مادرشوهرم چیه اومدم دعا بگیرم
😂😂😂😂فکرکن اسی گریه کنه شوهرش بگه بخوابیم فردابازبیا باگریه بگو مرسی یابخوابونه درگوشش این دوحالت
اینم حرفیه
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا نتونستم اصلن من با این جاریم زیاد صحبت نمیکنم ترسیدم قطع کنم مادرشوهرم بگه حتما هما ...
فقطمی تونم بگم خیییلی بد جنسی ...خدا به دادت برسه تا میدیدی داره چرت و پرت میگه سریع دستاتو خشک میکردی از رو اسپیکر بر میداشتی گوشیو لازم نبود قط کنی که شک کنه اونجوری دیگه نمی فهمید چی میگه ..در ضمن می تونستی سریع بگی فلانی هم اینجاست ...فقط به خاطر این که خودت جلو مادر شوهر خراب نشی و بهت شک نکنه که با همدیگه پشت سرش توطیه نمی کنید گوشیو از رو اسپیکر برنداشتی خودتم میدونی اگه میخاستی میشد ...ولی این کارت یه روز جبران میشه ...خییییلی کار بدی کردی
اره والا هیچ وقت همش خروس جنگی حالا فردا هم بهش بگم میخاد بگه تقصیر خودته
این سیاست رو یاد بگیر خیلی خوبه تو زندگی مخصوصا زندگی زناشویی حتما کتاب زنان ونوسی مردان مریخی رو بخون
حتی اگر خودت رو مقصرم بدوه بهش بگو اگر گفت مقصری بگو من اصلا باهاش درباره این چیزا حرف نمیزنم بعدشم خودش باید اول سلام میکرد اینا دیوار حاشا بلنده
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بخدا نتونستم اصلن من با این جاریم زیاد صحبت نمیکنم ترسیدم قطع کنم مادرشوهرم بگه حتما هما ...
همون اول که بچت گوشیو گذاشت رو اسپیکر و فهمیدی جاریته و میون خوشی با مادر شوهرت نداره دستاتو خشک میکردی گوشیو میگرفتی جواب میدادی ...یعنی شما وقتی جاری که با شوهرش و مادر شوهرش مشکل داره ...زنگ میزنه در حضور مادر شوهر نمی فهمی که باید گوشی رو اسپیکر نباشه ...در ضمن تا زنگ خورد که زود اسم دعا نویسو نیاورد تا دیدی جاریته بعد سلام ...زود دستتو خشک میکردی جواب میدادی ...این دیگه واضحه جاری که با خانواده شوهر مشکل داره نباید در حضور مادر شوهر صداش رو اسپیکر باشه ...حالا از اینا گذشته شاید میخاسته یه چیز خصوصی بهتون بگه چرا در حضور نفر سوم گوشیتو رو اسپیکر قرار دادی ...فقط یا می تونم بگم خییییلی بدجنس و خود شیرین کن و زیر اب زنی یا خیلی کوته فکری ...فقط بترس که به سر خودت نیاد ...و رازت فاش نشه ...
فقطمی تونم بگم خیییلی بد جنسی ...خدا به دادت برسه تا میدیدی داره چرت و پرت میگه سریع دستاتو خشک میکر ...
خاستم از اسپیگر در بیارم مادر شوهرم نزاشت چیکار می تونستم بکنم خودمو خراب کنم زورکی از اسپیگر دربیارم خب مشخص مادرشوهرم شک میکرد بهم فک میکرد من فرستادمش دعا نویس که زنگ زده از من می پرسه بعدم میرفت به شوهرم میگفت اونم باهام دعوا میکرد مگ به خودت شک داشتی که نزاشتی رو اسپیگر حرف بزنه انقد مطمعن آدما رو قضاوت نکن موقعیت خیلی بدی بود
همون اول که بچت گوشیو گذاشت رو اسپیکر و فهمیدی جاریته و میون خوشی با مادر شوهرت نداره دستاتو خشک میک ...
میگم که اصلا با من درباره خانواده شوهرم صحبت نمی کرد قبلا کاملا رسمی همیشه گفتم که کامنتای قبلی اگه میدونستم کلا قطع میکردم وسط حرفاش زدم رو حالت پرواز واقعا هیچی به فکرم نیومد
میگم که اصلا با من درباره خانواده شوهرم صحبت نمی کرد قبلا کاملا رسمی همیشه گفتم که کامنتای قبل ...
ببین من کار به خانواده شوهرو ...ندارم جاریت به شخص شما زنگ زده اید شاید اصلن میخاسته یه رازی یا یه چیزیو به شخص شما بگه شما حق نداشتی در حضور نفر دیگه صداشو رو بلند گو میذاشتی ....حالا اگه خودت تنها باشی و کار داشته باشی رو بلند گو بزاری ..قصصیش فرق میکنه ..هرچند که ظرف شستن همچین کار اورزانسی نیست که ادم نتونه گوشیسو جواب بده ...حالا اومدی کوته فکری کردی کسی که خصوصی به شما زنگ زده اونم کی ...اونم جاری .. اونم جاری مشکل دار با خاندان شوهر... صداشو رو اسپیکر گذاشتی ..اونم در حضور مادر شوهر. با اولین اتو می تونستی سریع دستاتو خشک کنی و گوشیو شخصا جواب بدی ..نه اینکه ...درباره برادر شوهر و ...اون یکی جاری و ...دعانویسو ...بذاری حرف بزنه و تمام پتشو رو اب بریزی ...اون بدبخت به شما زنگ زده بود ....و شما رو رازدارش میدونست ...ظرف میشستی الن جواب نمیدادی. چرا تو حضور نفر دیگه گوشیتونو رو اسپیکر قرار میدید ...در هر صورت گفتم که از دو حالت خارج نیست یا خودشیرین و زیر اب زنی ...یا بی فکری کردی ...حالا خودت پیش خدا ...خودتو قضاوت کن ...در هر دو صورتم کار خییییییلی بدی کردی ...ان شاله جاریت سر زندگیش برگرده ...مشخص مادر شوهر بد جنس و دو بهم زنی داری
میگم که اصلا با من درباره خانواده شوهرم صحبت نمی کرد قبلا کاملا رسمی همیشه گفتم که کامنتای قبل ...
چطو با شما که اینقد رسمی بوده و حرف زیاد نمیزدید زنگ زده قصیه دعانویس و پشت سر مادر شوهر و برادر شوهرت ...حرف زده ...یعنی یه دفعه این قد صمیمی شد ...خه ادم با کسی این حرفا رو میزنه که قبلنم زده باشه و صمیمی باشه ...اخه یدفعه که نمیشه ...قبلن اینقد رسمی و اصلن درباره خانواده شوهر حرف نمی زدید ...یدفعه زنگ زده اسم مادر مادر شوهرتو واس دعا نویس خاسته ...اگه با شما خوب و صمیمی نبود چرا به جاریهای دیگت زنگ نزد لابد تو این موارد بیشتر با هم نظر بودید ...که بهت زنگ زده ....
چطو با شما که اینقد رسمی بوده و حرف زیاد نمیزدید زنگ زده قصیه دعانویس و پشت سر مادر شوهر و برادر شوه ...
خب منم برا همین دست و پامو گم کردم اصلا نمی دونستم چیکار باید بکنم خدا نصیب نکنه اگه صمیمی بودیم سریع رو هوا از طرز صحبتش می فهمیدم قبل از منم به اون یکی جاریم زنگ زده بود پرسیدع بود واقعا تو منگنه بودم مطمعنم اگه قطع میکردم از اسپیکر مادر شوهرم میگفت تو ادرس دعا نویس دادی بعد دیگ حرف منو باور نمیکردن حالا بیا و درسش,کن
نه عزیزم اینجورم نیست...بچه قبل اینکه گوشی دست شمابده روبلندگوگذاشته وادامه ماجرا...خیلی راحت میتونی ...
اره باید بگم تا الان نتونستم بگم می خام عصری بگم بهش چند تا موضوع دیگ هم هست برادرشوهرم پشت سر من بیخودی تهمت زدع همه رو میخام بگم بهش تا الان نگفتم بهش امروز دیگ دلو میزنم به دریا مرسی از راهنماییت عزیزم
اره والا هیچ وقت همش خروس جنگی حالا فردا هم بهش بگم میخاد بگه تقصیر خودته
راستی به شوهرت گفتی