2777
2789
عنوان

الم شنگه ای که قرار بپا بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4215 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین باره این اتفاق افتاده برا من اصلا هیچ فکری به ذهنم نیومد اول لحظه واقعا شرایط سختی بود  خ ...

بهترین راه این موضوع رو برا شوهرت تعریف کنی چون بعدا رو رابطه تو و شوهرت اثر میذاره چنین مشکلی رو از شوهرت پنهون نکن حتما خواهش میکنم برو براشوهرت تعریف کن تا تو دردسر نیافتادی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
الان خوابه فردا میگم بهش ولی می ترسم اونم عصبی    

وقتی واقعیت رو میگی اونم متوجه میشه شما نمیواستی این کار رو بکنی چون یه دفعه موضوع اتفاق افتاده چون من برام دقبقا همین اتفاق افتاد ولی فرقش این بود خودم گذاشتم رو اسپیکر ولی شد جریان رو برا شوهرم تعریف کردم ناراحت شد بعدم خودش اول دعواشون گفت به ما ربطی نداره

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عکس العمل جاریت چی بود  من خجالت میکشم ازش عذاب وجدان دارم الان

جاریم نبود کسی بود که عاشق برادر شوهرم بود قبل ازدواجش

دیگه نزار دخترت گوشیووو جواب بده .قضیه رو به شوهدت بگو تا دیرنشده . 😞انقدر بدم میاد بچه گوشیو جواب ...

منم بدم میاد ولی خیلی وقتا دستم بند باشع خودم میگم بزن اسپیکر چ بدونم اخه

اها 

ولی فامیل بودیم یه دفوایی شد که نگو 

تو هم مقصر نیستی هم عروست باید اول سلام وعلیک کنه بعد نه همون اول بگ فقط شوهرت میتونه کمکت کنه جات بودم بیدارش میکردم با گریه براش تعریف میکردم

ولی فامیل بودیم یه دفوایی شد که نگو  تو هم مقصر نیستی هم عروست باید اول سلام وعلیک کنه بعد نه ...

وای نگووو خدا کنه برا ما دعوا نشه اصلا شانس ندارم بخدا عصبی بودم سرش خالی کردم  برم چی بگم الان بد جور گیر افتادم الان   

ولی فامیل بودیم یه دفوایی شد که نگو  تو هم مقصر نیستی هم عروست باید اول سلام وعلیک کنه بعد نه ...

😂😂😂😂فکرکن اسی گریه کنه شوهرش بگه بخوابیم فردابازبیا باگریه بگو مرسی یابخوابونه درگوشش این دوحالت

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
وای نگووو خدا کنه برا ما دعوا نشه اصلا شانس ندارم بخدا عصبی بودم سرش خالی کردم  برم چی بگ ...

چرا بعکس عمل کردی باید اول اروم بودی چای براش درست میکردی خوش اخلاق بودی و جریان رو تعریف میکردی بعد بداخلاق میشدی کی ما زن ها میخوایم سیایت زناشویی رو یاد بگیرم