2777
2789
عنوان

الم شنگه ای که قرار بپا بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4215 بازدید | 135 پست
وای شروع کرد از برادرشوهرم بد گفتن بعدش گفت دعا نویس میگ  مادرش طلسمش کرده    

تو دیگه کی هستی ببین تا کجا ادامه داده! جات بودم یا قطع میکردم یا میپریدم وسط حرفش میگفتم مادرشوهر هم سلام میرسونه اگه مادرشوهرتم اعتراض میکرد میگفتم اختلاف شماها به من ربطی نداره منو قاطی دعواتون نکنید

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر بود به بچت میگفتی گوشیت رو جواب نده چه کاریه بچت جواب داده بعدشم زده روی بلندگو .بیچاره جاریت هنوز انگار زندگیش رو دوس داره حتما مادرشوهرت اذیتش میکنه و دخالت میکنه چقدر بدشانسه این حرفا بین اغلب جاریها هست حالا این بدبخت لو رفته

انسانها نادان بدنیا می آیند نه احمق؛احمق شدن نیاز به آموزش دارد! برتراند راسل
گیر افتادن نداشت  قطع میکردی یهو اینجوری نامردی بود کارت

بخدا نتونستم  اصلن  من با این جاریم زیاد صحبت نمیکنم ترسیدم قطع کنم مادرشوهرم بگه حتما هماهنگ بودید برا دعا نویس اینا

بخدا نتونستم  اصلن  من با این جاریم زیاد صحبت نمیکنم ترسیدم قطع کنم مادرشوهرم بگه حتما هما ...

میخواستی خودشیرینی کنی انگار

نه بقران اصلا من واسه زندگی این جاریم خیلی تلاش کردم خودش همیشه میگ اصلا اهل این برنامه ها نیستم&nbs ...

خب بهرصورت تا دیدی اینطوریه حتی اگه مادرشوهرت بد فکر میکرد باید مکالمه رو قطع میکردی و الکی وانمود میکردی داری حرف میزنی اینقد بدم میاد میزنن رو بلندگو. 

اونم جلوی مادرشوهر اونم مکالمه دوتا جاری اونم در حالیکه طرف خبر نداشته عین جاسوس موساد دارن گوش میدن حرفاشو