خیلی استرس دارم یکی از جاری هام با شوهرش قهره بد جور دعواشون شده امروز مادرشوهرم خونه ما بود گوشیم زنگ خورد داشتم ظرف می شستم دخترم گوشی رو گزاشت رو بلندگو بعدم رو کناتر جاریم یهو گفت اسم مادر مادرشوهرم چیه اومدم دعا بگیرم
اولین باره این اتفاق افتاده برا من اصلا هیچ فکری به ذهنم نیومد اول لحظه واقعا شرایط سختی بود خ ...
بهترین راه این موضوع رو برا شوهرت تعریف کنی چون بعدا رو رابطه تو و شوهرت اثر میذاره چنین مشکلی رو از شوهرت پنهون نکن حتما خواهش میکنم برو براشوهرت تعریف کن تا تو دردسر نیافتادی
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
وقتی واقعیت رو میگی اونم متوجه میشه شما نمیواستی این کار رو بکنی چون یه دفعه موضوع اتفاق افتاده چون من برام دقبقا همین اتفاق افتاد ولی فرقش این بود خودم گذاشتم رو اسپیکر ولی شد جریان رو برا شوهرم تعریف کردم ناراحت شد بعدم خودش اول دعواشون گفت به ما ربطی نداره
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عکس العمل جاریت چی بود من خجالت میکشم ازش عذاب وجدان دارم الان
جاریم نبود کسی بود که عاشق برادر شوهرم بود قبل ازدواجش
تو هم مقصر نیستی هم عروست باید اول سلام وعلیک کنه بعد نه همون اول بگ فقط شوهرت میتونه کمکت کنه جات بودم بیدارش میکردم با گریه براش تعریف میکردم
چرا بعکس عمل کردی باید اول اروم بودی چای براش درست میکردی خوش اخلاق بودی و جریان رو تعریف میکردی بعد بداخلاق میشدی کی ما زن ها میخوایم سیایت زناشویی رو یاد بگیرم