2777
2789
عنوان

الم شنگه ای که قرار بپا بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4215 بازدید | 135 پست
خوب وقتی دیدی جاریت پشت خطه چرا گوشی ور نداشتی بگیری دستت بالاخره اولش یه سلام علیک کردی دیکه برمیدا ...

داشتم ظرف می شستم بعدم همیشه احوال پرسی معمولی و رسمی تا گوشی بگیرم دستم بی مقدمه گفت اسم مادرش چیه اومدم برا دعا 

کلا ...هم رفتارمادرشوهرت اشتباه بوده...چون ایشون بشمازنگ زده وخواسته باشماحرف بزنه...اگه قراربودحرفا ...

الان همه کاسه کوسه ها سر من قرار بشکنه نمی دونم باید چیکار کنم درمانده  شدم به شوهرمم نگفتم هنوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه کاسه کوسه ها سر من قرار بشکنه نمی دونم باید چیکار کنم درمانده  شدم به شوهرمم نگفتم هنو ...

بش بگو دگ کحاست؟ 

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
کلا ...هم رفتارمادرشوهرت اشتباه بوده...چون ایشون بشمازنگ زده وخواسته باشماحرف بزنه...اگه قراربودحرفا ...

اصلا اهل این کار ها نیس خودش پزشکه نمی دونم چرا این کار کرد اونم که بد شانسی آورد   

الان همه کاسه کوسه ها سر من قرار بشکنه نمی دونم باید چیکار کنم درمانده  شدم به شوهرمم نگفتم هنو ...

نه عزیزم اینجورم نیست...بچه قبل اینکه گوشی دست شمابده روبلندگوگذاشته وادامه ماجرا...خیلی راحت میتونی بگی وقتی مادرشوهرت متوحه شده شمایی اجازه نداده عملا کاری بکنی! واقعیتم همینه عزیزم....بهتره به همسرت بگی ماجراروعزیزم...بنظرم ایشون بدونه که بعدهااگه لازم شدازت دفاع کنه...یااینکه همسرتم واردعمل بشه واولتیماتوم بده به مادرش که به هیچ عنوان حرفی نزنه! هم بخاطرخودشون هم هم بخاطرشما...بگه نمیخام زن من این وسط بهش بخاطرهیجی بی احترامی بشه پس چیزی نگید...همسرمن بخاطراینکه مهمونش بودین نتونسته چیزی بگه وگرنه گفته میخاستم قطع کنم  همون موقع!چون اختلاف اینابخودشون ربط داره ومن نمیخام اتیش بیارمعرکه باشم وبه این جشم بهم نگاکنن چون واقعا بی تقصیرم...بنظرم همسرت میتونه بیشترازشما رومادرشوهرت تاثیربذاره که شتردیدی ندیدی!