2777
2789
عنوان

اونایی که ویتامین دی مصرف کردند

201 بازدید | 15 پست

سلام من احساس میکنم قرص ویتامین دی زیاد مصرف کردم ماهی دوتا 50000 توی مدت 9ماه. البته ویتامین دیمم کم بوده، بچه ام شیر میدم. کسی هست تجربه ای توی این زمینه داشته باشه خیلی نگرانم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد زایمان بشدت ریزش مو پیدا کروم دخترم ۵ماهش بود ک ب دکتر دخترم گفتم...دکتر بدام ازمایش نوشت گفتمشخص شد ویتامین دی کم دارم گفت اگر دیر متوجه میشدی بعد شش ماهگی بایددخترت خون‌میگرفتیم..خلاصه دوزش درس یادم‌نیست اما یک رکز در میون دوتا میناختم ...

الانم ک گرونا امده هفته ای یدونه ۵۰۰۰۰مینازم...اگر کم بود ویتامین نباشه فک کنم ماهی یدونه بااین دزمناسبه اگر کمبود داری بمدت یک‌ماه هر هفته یدونه

من بعد زایمان بشدت ریزش مو پیدا کروم دخترم ۵ماهش بود ک ب دکتر دخترم گفتم...دکتر بدام ازمایش نوشت گفت ...

منم کمبود داشتم. ویتامین دی شما روی چند بود؟؟منم ریزش مو دارم ینی ویتامین دیم هنوز کمه؟🤔

منم کمبود داشتم. ویتامین دی شما روی چند بود؟؟منم ریزش مو دارم ینی ویتامین دیم هنوز کمه؟🤔

ریزش موی من شدید بود.دکترباید تشخیص بده.دخترم ۵ماهش بود وقتی شیرمیخورد خیس عرق میشد سرش.دکترگفت نشونه کمبود دی ک تو شیرت نیست