2777
2789

♡#جوجه_چینی

یا مرغ پفکی با خمیر بنیه

مواد لازم:

فیله مرغ رشته شده نازک :حدود نیم کیلو

پیاز : ۱ عدد درشت

آبلیمو : ۳ قاشق

فلفل سیاه : ۱ ق م

نمک:۱ ق چ

زعفران دم کرده غلیظ :۲ ق غ


مواد لازم برای خمیر بنیه =

ماالشعیر ساده : ۳/۴ لیوان

تخم مرغ : دوعدد

شیر ولرم : ۱/۲ لیوان

خمیر مایه: ۱ ق چ

آرد : به اندازه لازم(حدود ۱ لیوان)

بیکینگ پودر : ۱ ق چایخوری

نمک،فلفل تند : به مقدار لازم

ﻃﺮز ﺗﻬﯿﻪ:

پیاز را خلالی درشت میکنیم نمک فلفل سیاه و آبلیمو رو به پیاز اضافه میکنیم و پیاز رو چنگ میزنیم تا نرم بشه‌.

حالا زعفرون روبا رشته های فیله مرغ آغشته میکنیم بعد پیازهارو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و درظرف و میذاریم و ۳ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.(بیشتراز ۳ساعت گوشت سفت میشه)

طرز تهیه خمیر بنیه

در این زمان خمیر رو درست کنید.این خمیر نوعی از خمیر بنیه است که برای پیاز و میگو هم میتونید ازش استفاده کنید.

برای خمیر،اول خمیر مایه رو با شیر ولرم آروم مخلوط میکنین روش رو میپوشونین و۱۵ دقیقه کنار میذاریم تا عمل بیاد.

حالا زرده و سفیده تخم مرغ جدا میکنیم،سفیده رو با همزن میزنیم تا پف کنه و کنار میذاریم.

بعد زرده تخم مرغ رو با همزن برقی کمی میزنیم تارنگش روشن بشه بعد ماالشعیر اضافه میکنیم میزنیم بعد مخلوط شیر و خمیر مایه عمل اومده(کف کرده) رو میریزیم هم میزنیم بعد این مخلوط رو به سفیده اضافه میکنیم و آروم با لیسک مخلوط میکنیم.

حالا ترکیب آرد و بیکینگ پودرو کم کم به مایه اضافه میکنیم ،اونقدر آرد میریزیم تا غلظت خمیرمون مثل ماست خامه ای بشه ،ماستی که حالت روان داره و از قاشق آروم پایین میریزه،خمیر نباید خیلی سفت یا شل باشه .

این خمیر باید ۱ ساعت استراحت کنه.

بعد از این زمان در قابلمه کوچیک روغن سرخ کردنی رو خوب داغ کنید،حجم روغن به حدی باشه که فیله ها شناور باشن.حالا فیله هارو از مرینیت خارج میکنین و داخل خمیر بزنید،کمی تکون بدید تا خمیر اضافه بریزه و داخل روغن داغ سرخ کنید تا برشته و پخته بشن. اول لازمه روغن داغ باشه تا خمیر بگیره بعد کمی حرارت و کم کنین تا فیله ها مغز پخت بشن و بنیه سریع تغییر رنگ نده. اگر حرارت زیاد باشه بنیه سریع قهوه ای میشه اما فیله آبدارمیمونه و باعث میشه بنیه بعد پخت خمیری بشه و موقع خوردن حالت پفکی نداشته باشه پس زمان مناسب و حرارت مناسب برای پخت جوجه چینی بذارین تا جوجه چینی پفکی که مثه چیپس زیر دندون صدا میده و مغزپخت هست رو داشته باشین.

بعد پخت جوجه چینی هارو روی صافی یا دستمال حوله ای بزارید تا روغن اضافش گرفته بشه.

این غذارو گرم و با سس کچاپ یا تارتار سرو کنید.

سس تارتار واقعا با جوجه چینی محشر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#کیک_گوشت به سبک قاصدک 😉


مواد لازم برای۵ نفر

موادميانى

نمک و فلفل و ادویه   به مقدار لازم

پنیر پیتزا    به مقدار لازم

فلفل دلمه ای   2عدد

قارچ    به مقدار لازم

گوشت گوسفند و یا گوساله  600 گرم

پیاز درشت  ۱ عدد

مواد لازم جهت تهیه خمیر:  

نمک و فلفل    به مقدار لازم

بیکینگ پودر   ۲ قاشق مربا خوری

روغن   ۱/۲ لیوان

آرد الک شده  ۲ لیوان

ماست‏   ۱ لیوان

تخم مرغ   ۴ عدد

طرز تهیه

۱-یک عدد پیاز درشت را رنده کرده و داخل نصف لیوان روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد به ان زردچوبه و فلفل و ادویه و نمک میزنیم و اجازه میدهیم تا خنک شود. تخم مرغ را با همزن خوب بزنید .سپس ماست و پیاز تفت داده شده و روغن و ادویه ها رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده و بکینگ پودر رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

- طرز تهیه مواد میانی:

گوشتها را تکه کرده و میگذاریم بپزدو فقط به ان اب و نمک میزنیم و بعد از پخت درشت ریش میکنم و جداگانه یک عدد پیاز را خلالی خرد کرده و تفت میدهیم و فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت  دهید . من داخلش فقط فلفل سیاه زدم . و گوشتهای ریش شده را به ان اضافه میکنیم

۴- کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید و یا قالب را چرب و ارد پاشی کنید و نصف خمیر رو بریزید

۵- مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون  پنیر رو بریزید  .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید میتوانید نیمی از پنیر را هم روی کیک بریزید .

۶- فر ر از قبل گرم کردیم.مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا  خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه . چند دقیقه گریل فر رو هم درپایان روشن  کنید تا روی کیک برشته شود

۷- اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو داخل ظرف سرو بزارید و با هرچیزی که خواستید تزئین کنید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز