♡#جوجه_چینی
یا مرغ پفکی با خمیر بنیه
مواد لازم:
فیله مرغ رشته شده نازک :حدود نیم کیلو
پیاز : ۱ عدد درشت
آبلیمو : ۳ قاشق
فلفل سیاه : ۱ ق م
نمک:۱ ق چ
زعفران دم کرده غلیظ :۲ ق غ
مواد لازم برای خمیر بنیه =
ماالشعیر ساده : ۳/۴ لیوان
تخم مرغ : دوعدد
شیر ولرم : ۱/۲ لیوان
خمیر مایه: ۱ ق چ
آرد : به اندازه لازم(حدود ۱ لیوان)
بیکینگ پودر : ۱ ق چایخوری
نمک،فلفل تند : به مقدار لازم
ﻃﺮز ﺗﻬﯿﻪ:
پیاز را خلالی درشت میکنیم نمک فلفل سیاه و آبلیمو رو به پیاز اضافه میکنیم و پیاز رو چنگ میزنیم تا نرم بشه.
حالا زعفرون روبا رشته های فیله مرغ آغشته میکنیم بعد پیازهارو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم و درظرف و میذاریم و ۳ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.(بیشتراز ۳ساعت گوشت سفت میشه)
طرز تهیه خمیر بنیه
در این زمان خمیر رو درست کنید.این خمیر نوعی از خمیر بنیه است که برای پیاز و میگو هم میتونید ازش استفاده کنید.
برای خمیر،اول خمیر مایه رو با شیر ولرم آروم مخلوط میکنین روش رو میپوشونین و۱۵ دقیقه کنار میذاریم تا عمل بیاد.
حالا زرده و سفیده تخم مرغ جدا میکنیم،سفیده رو با همزن میزنیم تا پف کنه و کنار میذاریم.
بعد زرده تخم مرغ رو با همزن برقی کمی میزنیم تارنگش روشن بشه بعد ماالشعیر اضافه میکنیم میزنیم بعد مخلوط شیر و خمیر مایه عمل اومده(کف کرده) رو میریزیم هم میزنیم بعد این مخلوط رو به سفیده اضافه میکنیم و آروم با لیسک مخلوط میکنیم.
حالا ترکیب آرد و بیکینگ پودرو کم کم به مایه اضافه میکنیم ،اونقدر آرد میریزیم تا غلظت خمیرمون مثل ماست خامه ای بشه ،ماستی که حالت روان داره و از قاشق آروم پایین میریزه،خمیر نباید خیلی سفت یا شل باشه .
این خمیر باید ۱ ساعت استراحت کنه.
بعد از این زمان در قابلمه کوچیک روغن سرخ کردنی رو خوب داغ کنید،حجم روغن به حدی باشه که فیله ها شناور باشن.حالا فیله هارو از مرینیت خارج میکنین و داخل خمیر بزنید،کمی تکون بدید تا خمیر اضافه بریزه و داخل روغن داغ سرخ کنید تا برشته و پخته بشن. اول لازمه روغن داغ باشه تا خمیر بگیره بعد کمی حرارت و کم کنین تا فیله ها مغز پخت بشن و بنیه سریع تغییر رنگ نده. اگر حرارت زیاد باشه بنیه سریع قهوه ای میشه اما فیله آبدارمیمونه و باعث میشه بنیه بعد پخت خمیری بشه و موقع خوردن حالت پفکی نداشته باشه پس زمان مناسب و حرارت مناسب برای پخت جوجه چینی بذارین تا جوجه چینی پفکی که مثه چیپس زیر دندون صدا میده و مغزپخت هست رو داشته باشین.
بعد پخت جوجه چینی هارو روی صافی یا دستمال حوله ای بزارید تا روغن اضافش گرفته بشه.
این غذارو گرم و با سس کچاپ یا تارتار سرو کنید.
سس تارتار واقعا با جوجه چینی محشر میشه