نه زیاد،آخه تاید ماشینی زیاد کف نمیکنه،من همون کفیم که روش بود خالی کردم،ولی نمیدونم تاثیری داره یا نه.
یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صابون مایع بریز با کمی سرکه و آب....هرچی که چربی رو از بین ببره ویروسم میبره
ممنون عزیزم.
یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
اره عزیزم باید با آب رقیق بشه از دستکش و ماسک اینا هم استفاده بشه
شما خدایی نکرده مشکلی براتون پیش نیومد استفاده کردین؟تنگی نفسی چیزی؟