بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببخشید،یه سوال داشتم،تاید ماشینیو توآب حل کنی بعد اسپری کنی به نظرتون ضدعفونی میکنه؟منم ریم خیلی حساسه به وایتکس،نفسم درنمیاد وقتی میزنم.
یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
امروز دوتا الکل سفید با یه دونه صنعتی تو این بطریای آب معدنی کوچیکا خریدم ۷۵ بیشعورا خیلی الکی گرون میدن مردوم بدبخت چه گناهی کردن بعدم همرو انبار کردن نمیفروشن یا با قیمت بالا
امروز دوتا الکل سفید با یه دونه صنعتی تو این بطریای آب معدنی کوچیکا خریدم ۷۵ بیشعورا خیلی الکی گرون ...
الکل صنعتی به هیچ وجه استفاده نکنین،خواهر من الکل سفید پیدانکرد،ازینا خرید،نزدیک بودخفه شه دور ازجونش،میگفت حس میکنم ریه م از داخل زخمه،زنگ زده بود ازدکترریه پرسیده بود،گفته بود خانم اینا به شدت سمی ان،حتی ممکنه باعث مرگ بشن،توکارخونه هام که استفاده میکنن باید حتما ماسک بزنن.
یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟