2777
2789
عنوان

الکل سفید پیدا نمیکنم؟ به جز اب و وایتکس چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 74 پست
اره میدونم منظورم اینه که بیشتر و بیشتر میرن رعایت نکردن که از دیروز هزار نفر مبتلا شدن دیگه!

خدا لعنت کنه آدمای بی فکری مث اینارو،همه چیو به مسخره گرفتن.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
خیلی خوبه بهترین کار همینه تو این موقعیت 

چاره‌ای نیست والا

مملکت بی صاحب باعث میشه آدم همه کار بکنه

فامیل همسایه‌مون ساکن کشور ژاپنه

میگه هر روز پک میارن دم خونه همه میدن

توش همه چی هست از دستکش و ماسک تا ژل صدعفونی و اسپری و همه چی

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه آدمای بی فکری مث اینارو،همه چیو به مسخره گرفتن.

بله واقعا خدا ازشون نگذره که شیوع رو بردن بالا

چاره‌ای نیست والا مملکت بی صاحب باعث میشه آدم همه کار بکنه فامیل همسایه‌مون ساکن کشور ژاپنه میگه ...

اونم چی؟؟ رایگان

کجای تهران هستید؟شوهرم ازیجا دستکش خریده بود که تواین اوضاع فک کنم قیمتش بدنبود،اگه به اسلامشهر نزدی ...

من سمت غربم ولی خب میرم میخرم اشکال نداره

ممنونم میشم اگر ادرس بدین

ببخشید دوستان بچه‌م پاشده از خواب گریه میکنه

ممنون از نظرات و راهنماییهاتون

به خدا میسپارم همه‌تون رو 🌷

اونم چی؟؟ رایگان

رایگان نخواستیم،فقط پیدابشه،اینجام یه عده برمیدارن میکنن معلوم نیس توکجاشون،خداازشون نگذره،واقعا چه جوابی میخوان بدن،باجون مردم بازی میکنن.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
چاره‌ای نیست والا مملکت بی صاحب باعث میشه آدم همه کار بکنه فامیل همسایه‌مون ساکن کشور ژاپنه میگه ...

اره دختر دایی خودم هم آمریکاست شهر پورتلند همینو میگه اما تو ایران شده تجارت 

کمکهارو خودشون برداشتن دارن تو خونه و دفترهای شخصی استفاده میکنن احتکارها رو هم لابد میدن بیمارستان ...

عزیرم بیداری ؟ببین من یه سایتی رو پیدا کردم که داره البته بدون الکل هست اما نوشته از بین برنده ویروس راست و دروغش رو نمیدونم من یکی خریدم 

ضد عفونی کننده سطوح

محال است فرصتی را که حق الهی من است از دست بدهم ،زیرا در حمایت رحمتم ، نه در لوای قانون 

[QUOTE=127398182]من سمت غربم ولی خب میرم میخرم اشکال نداره 

اسلامشهر،سرنوری،میدون تره بار اسلامشهر،داخلش مغازه هایی هست که ظرفای  یکبار مصرف میفروشن،از اونجا میتونید تهیه کنید،ازهرکی بپرسید نشونتون میدن.

عزيزم كدوم پيج تو اينستا اموزش ماسك داده ؟

والا یادم نبست ولی خیلی هست فیلمهاش

تو گوگل هر سرچ کنی میاره

آسونه 

عزیرم بیداری ؟ببین من یه سایتی رو پیدا کردم که داره البته بدون الکل هست اما نوشته از بین برنده ویروس ...

ممنونم مهربونم ❤

[QUOTE=127398182]من سمت غربم ولی خب میرم میخرم اشکال نداره  اسلامشهر،سرنوری،میدون تره بار اسلا ...

خیلی ممنونم عزیزم ❤

خیلی ممنونم عزیزم ❤

خواهش میکنم عزیز.