اره میدونم منظورم اینه که بیشتر و بیشتر میرن رعایت نکردن که از دیروز هزار نفر مبتلا شدن دیگه!
خدا لعنت کنه آدمای بی فکری مث اینارو،همه چیو به مسخره گرفتن.
یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رایگان نخواستیم،فقط پیدابشه،اینجام یه عده برمیدارن میکنن معلوم نیس توکجاشون،خداازشون نگذره،واقعا چه جوابی میخوان بدن،باجون مردم بازی میکنن.
یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
[QUOTE=127398182]من سمت غربم ولی خب میرم میخرم اشکال نداره
اسلامشهر،سرنوری،میدون تره بار اسلامشهر،داخلش مغازه هایی هست که ظرفای یکبار مصرف میفروشن،از اونجا میتونید تهیه کنید،ازهرکی بپرسید نشونتون میدن.