2777
2789
عنوان

الکل سفید پیدا نمیکنم؟ به جز اب و وایتکس چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 74 پست
من وایتکس معمولی رو هم با آب قاطی میکنم. اینو که حتما باید با آب قاطی کنی

از این دارم سفیدشو

مرسی عزیزم

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
شما خدایی نکرده مشکلی براتون پیش نیومد استفاده کردین؟تنگی نفسی چیزی؟

من استفاده کردم خداروشکر چیزی نشد

ولی دیگه فقط همون چند روز رو استفاده کردم

بعدش ژل ضدعفونی داشتم با آب رقیق کردم با اون تمیز میکنم که فردا تموم میشه اونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجا؟ من تهرانم خیلی میپرسم جایی ندارن

اهوازم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
چه فایده داره اخه اینهمه رعایت میکنیم با بی فکری بقیه میسوزیم  خشک و تر با هم میسوزه همیشه ب ...

چرا ده روز به عید؟ازهمین الان مردم توبازاران،نمونش چندتا از فامیلای خودم،نمیدونم چرا جدی نمیگیرن.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
شما خدایی نکرده مشکلی براتون پیش نیومد استفاده کردین؟تنگی نفسی چیزی؟

نه عزیزم اصلا اخه با آب حتما باید رقیق بشه من دوتا اسپری گذاشتم آب جوش با الکل سفید واسه دست یکی هم الکل صنعتی واسه دستگیره ی درا تمیز کردن اپن و این چیزا 

اهوازم

تهران نیست

هستا ولی اکثر داروخانه‌ها که پارتی بازی میکنن

یا اینکه میگن الکل سفید رو از بعضی ساقیا میخرن که من اصلا میترسم سمتشون برم چه برسه به اینکع برم پیداشون کنم

مغازه ها هم ندارن هیچکدوم

دستکش و ماسک هم پیدا نکردم

ماسک رو خودم دوختم

دستکش هم پارچه‌ای میپوشم و هر روز میشورم

من استفاده کردم خداروشکر چیزی نشد ولی دیگه فقط همون چند روز رو استفاده کردم بعدش ژل ضدعفونی داشتم ...

خدا روشکر،من که یذره وایتکس ریختم توآب،بااون تمیز کردم،هنوزم گلوم میسوزه،نفسم میگیره،بیچاره بچم که دائم تواین محیط نفس میکشه.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
چرا ده روز به عید؟ازهمین الان مردم توبازاران،نمونش چندتا از فامیلای خودم،نمیدونم چرا جدی نمیگیرن.

اره میدونم

منظورم اینه که بیشتر و بیشتر میرن

رعایت نکردن که از دیروز هزار نفر مبتلا شدن دیگه!

لطفا این عکس رو منتشر کنین همه جا بلکه به خاطر خانوادههاشون رعایت کنن

تهران نیست هستا ولی اکثر داروخانه‌ها که پارتی بازی میکنن یا اینکه میگن الکل سفید رو از بعضی ساقیا ...

اهواز همه چی هست. من هم ماسک گرفتم هم دستکش هم الکل هم ژل. ۴روزه ریختن توداروخانه ها‌. نتی بخر. 

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
منم ماسک فردا درست میکنم اخه نیست شما با چه پارچه ای دوختین

بله پارچه تک رنگ سفید داشتم از قبل برای آبگیری ظروف شسته شده

اوردم باهاش ماسک دوختم از روی کلیپهای اینستا ۲۰ تا دونه شد

هر روز چند تا عوض میکنیم و آخر شب همه رو میشورم برای روز بعد

اهواز همه چی هست. من هم ماسک گرفتم هم دستکش هم الکل هم ژل. ۴روزه ریختن توداروخانه ها‌. نتی بخر.  ...

چه خوب

پس سعی کن بخری مثل ما نشی

والا تو نت هم نیست

اکر ادرس نت داری که موجودی دارن بهم بده عزیزم

تهران نیست هستا ولی اکثر داروخانه‌ها که پارتی بازی میکنن یا اینکه میگن الکل سفید رو از بعضی ساقیا ...

کجای تهران هستید؟شوهرم ازیجا دستکش خریده بود که تواین اوضاع فک کنم قیمتش بدنبود،اگه به اسلامشهر نزدیکید آدرس بدم؟