2777
2789
عنوان

الکل سفید پیدا نمیکنم؟ به جز اب و وایتکس چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 74 پست
پس میگن ۳۰ میلیون ماسک و دستکش احتکار شده رو پیدا کردیم و ظرفیت کارخونه های مواد ضد عفونی هم ۳ برابر ...

کمکهارو خودشون برداشتن دارن تو خونه و دفترهای شخصی استفاده میکنن

احتکارها رو هم لابد میدن بیمارستان‌ها

من ماسک رو هم خودم دوختم ۲۰ تا

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید،یه سوال داشتم،تاید ماشینیو توآب حل کنی بعد اسپری کنی به نظرتون ضدعفونی میکنه؟منم ریم خیلی حساسه به وایتکس،نفسم درنمیاد وقتی میزنم.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟

امروز دوتا الکل سفید با یه دونه صنعتی تو این بطریای آب معدنی کوچیکا خریدم ۷۵ بیشعورا خیلی الکی گرون میدن مردوم بدبخت چه گناهی کردن بعدم همرو انبار کردن نمیفروشن یا با قیمت بالا

ببخشید،یه سوال داشتم،تاید ماشینیو توآب حل کنی بعد اسپری کنی به نظرتون ضدعفونی میکنه؟منم ریم خیلی حسا ...

نمیدونم والا کف نمیکنه؟

امروز دوتا الکل سفید با یه دونه صنعتی تو این بطریای آب معدنی کوچیکا خریدم ۷۵ بیشعورا خیلی الکی گرون ...

صنعتی استفاده نکنیاااا. فوق العاده سمی هستش. ضدعفونی نمیکنه. حساسیت پوستی میاره عزیزم. کوری و نابینایی ام داره ب مرور زمان

هر بار این درو محکم ببند برو
امروز دوتا الکل سفید با یه دونه صنعتی تو این بطریای آب معدنی کوچیکا خریدم ۷۵ بیشعورا خیلی الکی گرون ...

یعنی میشه روزی که جواب دادن اینهارو ببینیم،؟

الکل صنعتی به هیچ وجه استفاده نکنین،خواهر من الکل سفید پیدانکرد،ازینا خرید،نزدیک بودخفه شه دور ازجونش،میگفت حس میکنم ریه م از داخل زخمه،زنگ زده بود ازدکترریه پرسیده بود،گفته بود خانم اینا به شدت سمی ان،حتی ممکنه باعث مرگ بشن،توکارخونه هام که استفاده میکنن باید حتما ماسک بزنن.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
صنعتی استفاده نکنیاااا. فوق العاده سمی هستش. ضدعفونی نمیکنه. حساسیت پوستی میاره عزیزم. کوری و نابینا ...

عزیزم فقط واسه سطوح خریدم مثل تمیز کردن اپن و این چیزا با اب رقیق میکنم دستکش هم می پوشم اخه خالص هم که نیستن با آب قاطی میکنن میدن مردوم

صنعتی کدومه؟همون نارنجی رنگه؟

اره نارنجیارو استفاده نکنین