2777
2789

شما فرض کنید یکی از نزدیکانم هست که خیلی غیبت و خبر چینی میکنه موندم واقعا چیکار کنم دیوونه شدم هی میخوام غیبت نکنم نمیذاره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو ترکم 😁

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

قبلا خیلیییی غیبت بد بود اصن جرعت نداشتیم چیزی بگیم میگفتن هرکی غیبت کسی رو کنه تو اون دنیا گوشت زنده مرده هارو میخوره کاش بازم برمیگشتیم به قبل چقد خوب بودد

الان انگار عادی شده🤕

گناه رو عادی سازی کردن دیگه یجوری شده طرف نمیدونه چه کاری گناهه

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
من ک غیبت میکنم

دلت میخواد غیبت نکنی ولی نمیتونی یا کلا برات مهم نی و غیبت میکنی؟ 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
غیبت نمک زندگیه😂مخصوصا اینجا ادم راحتههیشکی هیشکیو نمیشناسه

حالا اینجا که کسی کسیو نمیشناسه بماند.  ولی تو زندگی واقعی اصلا هم نمک نیست.  من که تا الان هرچی دعوا و مصیبت تو خانواده دیدم سر غیبت و خبرچینی بوده.  یعنی کافی بود یه غیبت نشه یا یه خبرچینی نشه اون مصیبت هیج وقت پیش نمیومد

آفرین بهت ک تلاش میکنی غیبت نکنی و در حال فرار از غیبت کردنی ..خودمم دارم سعی میکنم غیبت نکنم..با احترام بهشون بگو ک نمیخوای غیبت کنی و اعمال خوبم بدم کسی ..

فقط خدا 
هروقت غیبت میکنه حرفو عوض کنیا یه فیلم پلی کن بگو بیا اینو ببینیم

اوف اصلا این چیزا جواب نمیده.  خیلی فراتر از این حرفاست.  بیچاره تو شرایط خیلی سختیه کل دلخوشی اش اینه بیاد یه ساعت پیش من درددل کنه گاهی حتا تا گریه هم پیش میره اونوقت من بگم بیا در مورد چیز دیگه ای حرف بزنیم براش مث فحش میمونه