2777
2789
عنوان

ارایشگرا لطفا راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 17 پست
بپرس ☺بینم کسی پیدامیشه جوابمون بده

سلام ببخشین که سوالم بیربط به تاپیکتون تو پستا خوندم فشار بارداری و مسمومیت بارداری داشتین من ۲۹ هفتمه فشارم میره رو ۱۳ ۱۴ خیلی میترسم شبا موقع خواب بره بالاتر اچه رو خفه کنه شما چند هفتگیتون متوجه فشار بالاتون شدین برا کنترلش چیکار کردین من دو ماه مونده تا زایمانم خیلی میترسم بچه طوریش بشه هنوز زود برا دراوردنش

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشین که سوالم بیربط به تاپیکتون تو پستا خوندم فشار بارداری و مسمومیت بارداری داشتین من ۲۹ هفت ...

من؟؟؟کجاگفتم

بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست