2777
2789
عنوان

تا چه حد تباه بودی😂😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 91 پست
من تا ۱۹ سالگی فک میکردم بچه از ناف بدنیا میاد. تباه نبودم گوگولی بودم. 

مامانم بهم میگفت ناف رو مثل میچ باز  کردن تو از شکمم درومدی همش سعی میکردم نافم رو باز کنم ازش بچه بیاد بیرون😁🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش موهام کوتاه بود چون مامانم میگفت موهات فرفریه زشت میشه خخخخ بعد چون عشق موی بلند بودم یع روسری حریر داشتم  میذاشتم از پشت یه کیلیپسم روش میزدم مثلا موهامه ک بلنده خخخخخ 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
عزیزم منظور ازکلیپس اون گنده هایی ک وقتی میزاشتیم رو سرمون انگار ی طبقه دیگه رو سرمون ساختن

جالبه هیچوقت ازاونانزدم چه حیف

کاربرجدیدنیستم !!!!قانون اساسی هرکشوری بایدهر۱۹سال یکباربایدعوض وبازنویسی شودچون هیچ نسلی حق نداردونبایدبرای نسل های بعدی تعیین تکلیف کند!توماس جفرسون
کلیپس میزدیم عین برج ایفل (تباه تر از من اونیه ک هنوزم کلیپس میزنه):/

پس الان خانوم هایی که موهاشون بلنده زیر شال و روسری چه جوری جمعش می کنن؟

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

از رقصای احمقانم نگم براتون رسما جشن همه رو خراب میکردم🤔🤔😂😂😂😂😂😂😂

دقیقا فکر میکردیم خیلی خوب میرقصیم😂😂

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
من همش موهام کوتاه بود چون مامانم میگفت موهات فرفریه زشت میشه خخخخ بعد چون عشق موی بلند بودم یع روسر ...

منم اینکارو میکردم 

چادر نماز مامانمم میبستم دورم مثلا لباس سیندرلاییه باهاش میرقصیدم و میرفتم تو رویا😀

هیچی اینطوری ک مهدکودک باید بز نیم خخخخخخههه

دقیقا😅

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

شمایی که متوجه نوع کیلیپسا نشدید قطعا دهه هشتادی هستید

سنتون قد نمیده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.