2777
2789
عنوان

تا چه حد تباه بودی😂😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 91 پست
خخخخخخخخ کلیپس هامون اوج تباهی مون بودن

اصلا کیلیپس دنیاییه خخخخ

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمایی که متوجه نوع کیلیپسا نشدید قطعا دهه هشتادی هستید سنتون قد نمیده

متولد ۷۷ ام

کلیپس داشتم اندازه خربزه

مادرم هی نصیحتم میکرد ک نزنمش اما فک میکردم مادرم حسودیمو میکنه😂

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
یعنی چی هرکی کلیپس بزنه تباهه.مثلامن موهام پروبلنده بایدباکلیپس جمشون کنم تباهم چه مسخره خخ

همون. ببندیم دم اسبی .که بیشتر موخوره میشه موها. حالا کلیپس بزرگ نه. ولی کلیپسای خوشگلی هست .🤨

متولد ۷۷ ام کلیپس داشتم اندازه خربزه مادرم هی نصیحتم میکرد ک نزنمش اما فک میکردم مادرم حسودیمو ...

😂😂😂😂

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
منم اینکارو میکردم  چادر نماز مامانمم میبستم دورم مثلا لباس سیندرلاییه باهاش میرقصیدم و میرفتم ...

ای جان

من لباسای مامانمو میپوشیدم همش دوست داشتم عروس بشم خخخخخخخخخ 😁

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من تباهی نداشتم چون هیچوقت کلیپس نزدم موهام همیشه بافته زیاد هم بلند نیست خجالتی بودم توی عروسیا نمی رقصیدم خداروشکر 

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"            

منننننن خیلییی تباهی دارم 

الان یادم نمیاد 

بزار چند موردشو بگم 

میخواستم برم عروسی فک می کردم مثه این رمانا الان یه جیگر پیدا میشه و ..

همیشه امید داشتم اون گوشت مقدس توی تام و جریو یه روز بخورم 

تباه تر از کلیپس نیس خدایی من موهام از کمرمه ی کلیپس گنده میزدم موهامم میپیچیدم دورش صورتمم گرد ینی ...

اوناییم ک کلیپس نمیزدن رو اسکل فرض میکردم 

فک میکردیم بویی از زیبایی نبردن😂😂😂

خدایا توبه

قبلنا نمیدونستم کلیپسه  میگفتم ک....ریپس😂😂😂😂

تو چرا انقدر تباه بودییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای قرار پریود بشم دلدرد و کمردرد دارم ولی تاپیکت حالمو خوب کرد🤣🤣🤣🤣🤣

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
منم هم سن توم دقیقا داشتم😂

من الا ن دوتا بچه دارم بابا

اصلااااااا دیگه کلیپس نخریدم

خدارشکر شوهرم منو  با کلیپس ندید وگرنه با اسید غسلم میداد😂

من الا ن دوتا بچه دارم بابا اصلااااااا دیگه کلیپس نخریدم خدارشکر شوهرم منو  با کلیپس ندید وگر ...

🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪