2777
2789
عنوان

تا چه حد تباه بودی😂😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی هرکی کلیپس بزنه تباهه.مثلامن موهام پروبلنده بایدباکلیپس جمشون کنم تباهم چه مسخره خخ

عزیزم منظور ازکلیپس اون گنده هایی ک وقتی میزاشتیم رو سرمون انگار ی طبقه دیگه رو سرمون ساختن

۱۸ سالگیم روز عروسی دختر عموم جلو موهامو چتری کوتا کردم در حد خیلی کوتاااه...بعد پشت مو رو مدل گوجه..شبیه منگولا شده بودم..🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️امیدوارم فیلمشون تا الان نابود شده باشه..

تو ۹ یا ۱۰ سالگی فیلم رقصم با فامیلمون هست عین عقده ای ها جوری موهامو تکون میدادم و گردنمو میچرخوندم ...

😂😂😂👍

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩
قبلنا نمیدونستم کلیپسه  میگفتم ک....ریپس😂😂😂😂

پیتیییکووووح😍🐎😍🐎😍🐎🐎🐎

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

از دو سالگی تا کلاس چهارم تک شاخ میخواستم به بابام میگفتم برام بخر😐هیچ رقم هم تو کتم نمیرفت که وجود نداره بعدش که فهمیدم گفتم خوب زرافه بخر حیاطمون بزرگه جاش میشه😂😂 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
یعنی چی هرکی کلیپس بزنه تباهه.مثلامن موهام پروبلنده بایدباکلیپس جمشون کنم تباهم چه مسخره خخ

منظور اون کلیپس بزرگ پر داراست که قبلا مد بود

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..