2777
2789

عزیزم مطالعه مطالعه و مطالعه. در ضمن افراد مطلع و با دانش اگر دقت کنید زیاد اظهار نظر نمیکنند،مگر اینکه ازشون نظر بخوان و سؤالی ازشون پرسیده بشه. افرادی که در مورد همه چی نظر میدن لزوما اطلاعاتشون زیاد نیست..این روزها معمولا آدمها اطلاعات سطحی در مورد همه چی دارند و خودشون رو صاحب نظر میدونن

منم دقیقا میخوام همینطوری باشم خیلی خوبه آدم تو هر زمینه ای تو جمع حرف برا گفتن داشته باشه 

یکی از راه هاش اینه که کتاب بخونی حالا در مورد هر موضوعی که فک میکنی بهتره، مثلا در مورد گوشی، یا لوازم خونه،یا سیاست یا آشپزی یا بچه داری اینا 

یه راه خیلی مهمتر هم از نظر من اینه که وقتی تو جمع میشینی خوب به حرفای بقیه گوش کن ببین چی میگن 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخبار ببین 

مطالعه کن

در مورد چیزهایی که میخونی یا میشنوی ، تحقیق کن ، به قول معروف ته هر چیزی رو در آر ، ساده قبولشون نکن

کم کم اطلاعاتت بالا میره

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
حالا نه کتا ب ۲۰۰صفحه ای بعدشم کتاب خوندن خیلی خوبه نه اینکه فایده ای نداشته باشه

ادم عاقل تو این دوره زمونه کتاب نمیخونه🙄🙄

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

سلام،من اینجوری هستم ،تنها راهش مطالعه توی همع زمینه ها هست نباید نظرات دیگران رو بازگو کنی باید خودت تحقیق کامل کنی، برای هر موضوعی کتابی هست.. میتونی از افراد بزرگ که رشته ها یا شغل های خاصی دنبال میکنن بپرسی.. مقاله ها رو بخونی.. و مهمتر از همه اینکه همیشه به روز باشه اطلاعاتت

صد البته مردی ک تو سایتِ زنونه باشه با کتاب ک سهله با خِضرَم همنشین بشه ب جایی نمیرسه     ...

سایت زنونه نیست که ...اوکی ..بای✋

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
عزیزم مطالعه باعث میشه شما از ادبیات بهتری در کلامتون برخوردار بشید.

جای ۶ ماه کتاب خواندن 

۲ جلسه برین کلاسای فن بیان ...همشونو بهتون میگن

آره طُ راس میگی با دقت مطالب رو بخون پس فردا خاستی بِزایی بدردت بخوره اوکی شرت کم

ادبم بهم اجازه نمیده باهات حرف بزنم ..

دلت از جایی دیگه پره به من چه اخه😂😂

بعدشم، سایت زنونه نیست_