2777
2789
جای ۶ ماه کتاب خواندن  ۲ جلسه برین کلاسای فن بیان ...همشونو بهتون میگن

🤔🤔دو جلسه فن بیان؟؟!من دو سال تو دانشگاه فن بیان خوندم..فن بیان به شما نحوه ی ادای کلمات رو یاد میده ،کمک می‌کنه از زبان بدنتون درست استفاده کنید، واژه که به شما یاد نمی‌ده!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤔🤔دو جلسه فن بیان؟؟!من دو سال تو دانشگاه فن بیان خوندم..فن بیان به شما نحوه ی ادای کلمات رو یاد می ...

حرفتون کاملا صحیحه 😂

منم خودم ۶ سال دانشگاه درس خوندم ..البته کتابم زیاد میخونم

ولی کلا به کسی توصیه نمیکنم کتاب بخونه🙂🙂🙂

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
حالا نه کتا ب ۲۰۰صفحه ای بعدشم کتاب خوندن خیلی خوبه نه اینکه فایده ای نداشته باشه

رو هوا یچیزی میگن بعضی کاربرا منک دیگ تو اینجا عادت کردم به نظرات بی پایه اساس و اصول

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
شما کم اوردی سوت بزن      

بکار بردن چنین ادبیاتی تو جمع اصلا درست نیستااا🙄🙄

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
نه خب کسی که کتاب نمیخونه عاقل نیست به نظرتون؟😐

مساله استارتر عاقل بودن نیست استارتر میخواد حرفی برای گفتن تویجمع ها داشته باشه ک با سند باشه ک نگن حرفش الکیه خب تنها چاره اش مطالعه اس...انصافا کتاب خوانی خیلی فرهنگ خوبیه...کاش تو کشور ماهم عین بقیه کشورای دیگ نهادینه بشه

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
حرفتون کاملا صحیحه 😂 منم خودم ۶ سال دانشگاه درس خوندم ..البته کتابم زیاد میخونم ولی کلا به کسی ...

من عرضم این بود که دوسال فقط بیان و بدن  خوندم. به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند