باید چیکار کنم؟؟ چون میخام تو هر زمینه اطلاعات داشته باشم در حد اینکه بتونم نظری که میدم تو جمع از مطمئن باشم نمیدونم میدونین چی میگم یا نه مثلا نمیخام با مغز خالی با بی اطلاعاتی الکی نظر بدم
جای ۶ ماه کتاب خواندن ۲ جلسه برین کلاسای فن بیان ...همشونو بهتون میگن
🤔🤔دو جلسه فن بیان؟؟!من دو سال تو دانشگاه فن بیان خوندم..فن بیان به شما نحوه ی ادای کلمات رو یاد میده ،کمک میکنه از زبان بدنتون درست استفاده کنید، واژه که به شما یاد نمیده!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🤔🤔دو جلسه فن بیان؟؟!من دو سال تو دانشگاه فن بیان خوندم..فن بیان به شما نحوه ی ادای کلمات رو یاد می ...
حرفتون کاملا صحیحه 😂
منم خودم ۶ سال دانشگاه درس خوندم ..البته کتابم زیاد میخونم
ولی کلا به کسی توصیه نمیکنم کتاب بخونه🙂🙂🙂
من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم که کس ؛ ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
مساله استارتر عاقل بودن نیست استارتر میخواد حرفی برای گفتن تویجمع ها داشته باشه ک با سند باشه ک نگن حرفش الکیه خب تنها چاره اش مطالعه اس...انصافا کتاب خوانی خیلی فرهنگ خوبیه...کاش تو کشور ماهم عین بقیه کشورای دیگ نهادینه بشه
لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)