2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

5-6 سالم بود آرزو داشتم موهام خیلی بلند باشه 😁 الان بهش رسیدم آنقدر دوست داشتم که بعضی شبا خوابشو میدیدم

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
5-6 سالم بود آرزو داشتم موهام خیلی بلند باشه 😁 الان بهش رسیدم آنقدر دوست داشتم که بعضی شبا خوابشو م ...

موهات تا کجاست 

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر
ارزو داستم دکتر بشم،شوهرمم مهندس باشه_اونزمان مهندس هم کلاسی داشت واسه خودش مثل الان همه مهندس نبودن ...

من که بلاتکلیف موندم نمیدونم خوشکلم یا نه 

تا وسطایه کمرمه 

منم داداشام موی بلند دوست داشتن الان موهام به رانم رسیده انقد بلند شده فرض کن قدم ۱۷۲ هستش گرفتارم سر شونه زدن اینا

منم داداشام موی بلند دوست داشتن الان موهام به رانم رسیده انقد بلند شده فرض کن قدم ۱۷۲ هستش گرفتارم س ...

چه بلند چطوری میشوریش؟ به خاطر داداشت بلند کردی؟ 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چه بلند چطوری میشوریش؟ به خاطر داداشت بلند کردی؟ 

اره بخاطر اونا البته خودمم بدم نمیومد 

شبیه لباس میشورمش   

الان نه که😅😅😅😅

منم گاهی اوقات دوست دارم تیپ پسرونه بزنم برم بیرون البته یه بار اینکارو کردم نه که قدم بلنده خیلیا نفهمیدن البته اگه تو چشمشون نگاه میکردم میفهمیدن 

همچین دست دوستمو گرفته بودم