2777
2789
عنوان

کنکور

91 بازدید | 5 پست

خسته شدم از بحث کنکور تو خونمون ۷ سال میگذره و من لیسانسمم گرفتم ولی هر سال که نتایج کنکور میاد بابام از عمد اسم مردمو بلند میخونه که به من تیکه بندازه که اینا پزشکی قبول شدن تو نشدی واقعا دیگه بریدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به رو خودت نیاربگو چه خوب آفرین بهشون

من واقعا کشش نداشتم حتی سال آخر زیست شناسی رو بخونم اصلا مغزم نمی کشید دیگه رفتم رشته دلخواه خودم ولی همچنان تیکه میندازه همیشه هم همین کارو میکنم خودمو میزنم به اون راه ولی همش میخواد بگه تو هیچی نیستی😓

من واقعا کشش نداشتم حتی سال آخر زیست شناسی رو بخونم اصلا مغزم نمی کشید دیگه رفتم رشته دلخواه خودم ول ...

کار خوبی کردی رفتی دنبال علاقت همینکه خودت راضی هستی کافیه. تو نمیتونی فکر پدرتو عوض کنی فقط میتونی بپذیری و کمتر اهمیت بدی. اونم مثل کلی ادم دیگه ک حرفاشون ب ما اسیب میزنه

ساقی به نور باده برافروز جام ما