2777
2789
عنوان

لینک کانال تلگرامی خرید لباس😻

114 بازدید | 14 پست

کسی داره ک قیمتاش مناسب باشه و ترجیحا پرداخت درب منزل باشع...نمیتونم برم بازار میخوام لباسامو اینترنتی بخرم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

مانتو سنتی و سارافون اینا بخوای دارم مطمعن هم هست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درچه زمینه ایی؟مانتو؟شلوار؟شال؟

همه موارد😑

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
مانتو سنتی و سارافون اینا بخوای دارم مطمعن هم هست

بفرس فدات

سندس استبرق

تولید تن پوش ایرانی

https://t.me/tanpooshsondos_estabragh

@ssin_aalef 👈سفارش

@taksayzeharaji  👈تک سایز حراجی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مانتو ملورین سرچ کن من امشب یه مانتو سفارش دادم

گوگل؟؟؟

یه کانال چرم دست دوز هم دارم اونم ازش شوهرم چندین بار خرید کرده هم زنونه داره هم مردونه (کیف و کفش)

یه کانال چرم دست دوز هم دارم اونم ازش شوهرم چندین بار خرید کرده هم زنونه داره هم مردونه (کیف و کفش)

ن چرم ندوس