2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آورده خبر راوی . کو ساقر و کو ساقیدوری به سر اومد . از او خبر اومدچشم و دل من روشن . شد کلبه دل گلشنوا کن در ایوون . کو گل واسه گلدوندیدی سر ذوق اومد . با شادی و شوق اومدزاری نکن ای دل . شیون نکن ای دلاین لحظه دیداره . پایان شب تارهغوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دلخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امحالا که از ما گذشت . اومدن یارو باشکار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش

آورده خبر راوی . کو ساقر و کو ساقیدوری به سر اومد . از او خبر اومدچشم و دل من روشن . شد کلبه دل گلشنوا کن در ایوون . کو گل واسه گلدوندیدی سر ذوق اومد . با شادی و شوق اومدزاری نکن ای دل . شیون نکن ای دلاین لحظه دیداره . پایان شب تارهغوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دلخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امحالا که از ما گذشت . اومدن یارو باشکار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش0000

آورده خبر راوی . کو ساقر و کو ساقیدوری به سر اومد . از او خبر اومدچشم و دل من روشن . شد کلبه دل گلشنوا کن در ایوون . کو گل واسه گلدوندیدی سر ذوق اومد . با شادی و شوق اومدزاری نکن ای دل . شیون نکن ای دلاین لحظه دیداره . پایان شب تارهغوغا نکن ای دل . بلوا نکن ای دلخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امخسته تر از خسته ام . شیشه بشکسته امحالا که از ما گذشت . اومدن یارو باشکار خدا رو ببین . عاقبت ما رو باش

دلم خواست  

الهی بمیرم عزیزم دعا که میکنم حتما ولی دکتر برو عزیز دلم

دیشب بدترین شب عمرم بود با شیاف و سیلاکس و آب گرم بالاخره دسشویی کردم...ولی تا صبح توی دسشویی بودم از دلپیچه،متاسفانه نه دکتر داخلی بود نه زنان🤕،الانم هرچی زنگ میزنممطبش جواب نمیدن

دیشب بدترین شب عمرم بود با شیاف و سیلاکس و آب گرم بالاخره دسشویی کردم...ولی تا صبح توی دسشویی بودم ا ...

عزیزم میوه زیاد بخور انجیر خشک و برگه الو و کیوی تا دکتر بری

چرا به خاطر بارداری این طوری شدی 

آره عزیزم توی بارداری،چون تحرکم ندارم این چندوقته کرونا،همشم حالت تهوع دارم چیزی دلم نمیکشه بدنم کم آب شده افتا ه توی خشکی،بارداری اولم ماه ۸اینطوری شدم