2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواااااااااااااااااااامممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم😫😫😫 ...

اصن آب دهنم راه افتاد

لنتی

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

معذرت 

حالم خوب نیست ،پنج روزه یبوست شدید گرفتم باهیچس خوب نشدم انقدر گریه کردم،انقدر زوردم پشتم پاره شده،۵تا سیلاکس خوردم از صبح،سه تا شیاف گذاشتم تو آب گرم رفتم،دلپیچه های وحشتناک بالاخره ۱ساعت پیش دسشویی کردم...دارم میمیرم،دعام کنید حالم خیلی بده خیلی زیاد خیلی زیاد ..لگنم درد گرفته کمرم درد گرفته،لرزم کرده،بسکه تو دسشویی بودم واژنم درد میکنه...حالم خوش نیست هرچی شوهرم میگه بسا برسم دکتر میگم حتی نمیتونم راه برم

حالم خوب نیست ،پنج روزه یبوست شدید گرفتم باهیچس خوب نشدم انقدر گریه کردم،انقدر زوردم پشتم پاره شده،۵ ...

الهی بمیرم عزیزم دعا که میکنم حتما ولی دکتر برو عزیز دلم

چیه☹☹☹ببخشید☹☹☹یادم افتاد فقط عکس ندارم☹☹☹ نخوردمم☹☹☹

فکرشم آدمو دیوونه می کنههه 😑

من الان یاد هلو افتادم آخه هلو از کجا بیارمممم 😔

فکرشم آدمو دیوونه می کنههه 😑 من الان یاد هلو افتادم آخه هلو از کجا بیارمممم 😔

😂😂😂😂😂چرا یاد چیزایی می افتی که منم می افتم تازه من یاد زردآلو هم افتادم😆

😂😂😂😂😂چرا یاد چیزایی می افتی که منم می افتم تازه من یاد زردآلو هم افتادم😆

ارههه زردالوی نرم و شیرین که هستش جدا میشع 😆