هلن_عاشق_نی_نی1999 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 781 عنوان همه نظر بدین اولین واکنش همسر بعد به دنیا اومدن فرزندتون 1701 بازدید | 31 پست خانوما اولین واکنش همسرتون بعد از متولد شدن فرزندتون چی بود 😍 شوهر خواهر من که توی بیمارستان همه رو ماچ میکرد😂😂 حتی نگهبان بیمارستان😂😂😂 1398/12/13 | 10:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
13788 عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 56415 من شوهرم یه رب بعد از زایمانم رسید. هیچی اشک تو چشماش بود هي میگفت سختت شد آره بعد هم سرم و بوس، میکرد خدایا شکرت 🙏🏻
سانتاماریاانابلا عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 15421 شوهر من از وقتی مثبت شده بداخلاق شده همش سرم داد میزنه حالام که قهریم باهم دیوونه
هامیرا عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10227 بالاسرم بوددنیا که اومد پیشونیمو بوس کردبعدم زودی زنگ زد به مامانم خبر داد دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
nora_t عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 3896 نمیدونم هنوز بچه نداریم 😕بنظر باید بچه اول خیلی جالب باشه یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی
لاگرتاااا عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 3225 هیچی بیخیال به من میرسید بیشتر اصلا بچه رو هم نگاه نکرد میگه از بچه ای که تازه متولد شده خوشم نمیاد باید دو ماهش بشه بعد بغلش کنه انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت میدهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیقتر باشد، محترمانهتر رفتار میکنند...به اندازهی درکشان میفهمند و به اندازهی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
nora_t عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 3896 هیچی بیخیال به من میرسید بیشتر اصلا بچه رو هم نگاه نکرد میگه از بچه ای که تازه متولد شده خوشم نمیاد ... وای بابای دوستم تا شیش ماه نگاه نوش نکرد😂میگفت چندشه بزارین بزرگ بشه. الان از خودش جداش نمیکنه یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی
___جیران___ عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 2803 من بیهوش بودم ولی شوهرممیگفت بچه رو دیدم همه بدنم لرزید احساس مسئولیت خیییلی سنگین کردم😄همیشه میگه اون لحظه رو هیچوقت فراموش نمیکنم هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر
لاگرتاااا عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 3225 وای بابای دوستم تا شیش ماه نگاه نوش نکرد😂میگفت چندشه بزارین بزرگ بشه. الان از خودش جداش نمیکنه اره شوهر منم دوماه منو بچه رو گذاشت خونه مامانم موندیم خودشم ماموریت بود بعد دو ماه اومد دید بزرگ شده بغلش کرد انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام میگذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت میدهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین میکنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیقتر باشد، محترمانهتر رفتار میکنند...به اندازهی درکشان میفهمند و به اندازهی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
mohan عضویت: 1396/06/06 تعداد پست: 5586 نمیدونم بی هوش بودم ولی میدونم پدرشوهرم کلی گریه کرده **اللهم عجل لولیک الفرج**
eliiiiim73 عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 1624 من بچه ندارم ولی جلو چشمامه که یخمک خان چه واکنشی نشون میده. از ترس ننش و بخاطر اینکه پیش خاهراش زشت نباشه میتمرگه سرجاش 💕 ✨TURK GIRL✨ 💕
هلن_عاشق_نی_نی1999 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 781 من شوهرم یه رب بعد از زایمانم رسید. هیچی اشک تو چشماش بود هي میگفت سختت شد آره بعد هم سرم و ب ... الهی😍😍