2777
2789
عنوان

مامانم ول نمیکنه

253 بازدید | 21 پست

قطع رابطه کردم باهاش هی پیش خواهرم زر میزنه اونم میاد بمنم میگه همش میگه از من ناراحته گریه میکنه چون بلاکش کنم یا میگه دلتنگ منه چجوری من ب این بگم جوری از چشم افتاده ک دیگه امکان نداره دوباره بخام باهاش ارتباط داشته باشم ؟ هزار بار بهش فرصت دادم در حالی ک اگه مادرم نبود یک بارم بهش فرصت نمی‌دادم هر چی گفت جوابشو ندادم تو خودم ریختم بخشیدمش حالا دیگه حالم ازش بهم میخوره نباشه حالم خوبه 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

مامانته بازم گذشت کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چند وقتی به خواهرت بگو کلا از مامانت جلوت حرف نزنه و یکم به خودتون زمان بده و یکم دور باشین کدورتا کمرنگ میشه بالاخره مادرته یکم با خودت خلوت کن و دوباره از نو بسازین رابطه تونو و اینبار فقط دوری و دوستی باشه بهتره برای هر دوتون 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
چه از خودراضی هستیتو کی هستی که در مورد مادرت اینجوری حرف میزنی؟

من چ گناهی کردم ک ی ادم تاکسیک مادرمه

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

بلاکش کردم از بس اذیتم کرد روانم مریض شد

میدونم چی میگی ولی مناسبتهای خاص مثل عید و اینا برو 

کمتر برو ولی هیچوقت قطع ارتباط نکن با کسی که یه روزی که حتی توان بلند شدن نداشتی تر و خشک میکردتت و غذا میزاشت دهنت و بارها بغلت کرد و مراقبت کرد ازت تا عقلی بشی 

موقع مریضی دارو میداد بهت و دستشویی و استفراغ و اسهال بچش رو تحمل میکرد 

ارزش داره تحملش کنی 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

یه چند وقتی به خواهرت بگو کلا از مامانت جلوت حرف نزنه و یکم به خودتون زمان بده و یکم دور باشین کدورت ...

مادرم دلتنگ مم نیس انقد جنسش خرابه ک براش مهم نیستم اینکه دیگه می‌دونه هیچ‌تاثیری روم نداره ادم حسابش نمیکنم اذیتش کرده 

مادرم دلتنگ مم نیس انقد جنسش خرابه ک براش مهم نیستم اینکه دیگه می‌دونه هیچ‌تاثیری روم نداره ادم حساب ...

خیلی داری تند میری

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".