2777
2789
عنوان

همه نظر بدین اولین واکنش همسر بعد به دنیا اومدن فرزندتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 31 پست

موقع ترخیص دختراولم یه جور بچه رو بغل گرفته بود وراه میرفت انگار تو‌میدان جنگ وهمه کمر بستن بچه شو بگیرن با اخم میرفت تو چشم مردم تا بهش گفتم چخبرته هیچکس نمیخواد بچتو بگیره خودش زد زیر خنده. اونشب تا صبح تو سالن انتظار دورزده میگفت سختترین شب زندگیم بوده گفت حتی به پیری دخترمم فک کردم بیچاره تمام دهنش آفت زده بود تایکماه نمیتونست درست غذا بخوره😂😂😂😂😂 ولی سر دومی آبدیده شده بود

من حین زور زدن هر یدونه زوری که میزدم از شوهرم میپرسیدم چقد از سر بچه اومده بیرون

اونم هی میخندید میگفت مثلا تا گوشش یا تا لبش...

آخر سر دکترا گفتن بابا چیکار داری چقدش اومده بیرون،تو زورتو بزن

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی میرفت و میومد دم زایشگاه هی میپرسید خانم من زایمان نکرد بعد که جواب مثبت گرفت یه ظرف خرما که قبلش برام با گردو و کنجد آماده کرده بود داده بود که بدید خانمم بخوره بعدم که از زایشگاه اومدم بیرون هی میپرسید خوبی 

از من بیشتر استرس داشت پرستاره میگفت شوهرت دیوونمون کرد😂😂😂

من حین زور زدن هر یدونه زوری که میزدم از شوهرم میپرسیدم چقد از سر بچه اومده بیرون اونم هی میخندید م ...

چه باحاله شوهرت پیشت بوده، کدوم شهری

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
مگه شوهرتو تو اتاق زایمان راه دادن؟

آره از لحظه ای که بستری شدم پیشم بود تا آخر

دیگه بخیه هام که تموم شد گفتن بره بیرون که منو ببرن حموم

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد