2777
2789
عنوان

خواهرا لطفا بیاین در مورد دانشگاه

177 بازدید | 20 پست

من پسرم ،ترم اولی هستم،  هفته پیش ی مراسم داشتیم برای نو ورود ها که دانشکده ما بودن اونجا ، بعد امروز داشتم میرفتم کلاس یک پسری از همون دانشکده خودمان ولی ی رشته دیگه بهم گفت که فلان خانم رو میشناسی  ، یکی از همکلاسی هام که خانم هستن رو گفت ،منم حقیقتش نگاه دخترا نمیکنم و نمی‌دونم فلانی کدوم شکله ولی خوب اسمش رو پروفایلش توی گروه هست, گفتم آره اونم گفت اون خانم منو توی مراسم دیده و از من خوشش آمده و از طریق دوستش به من پیام داده که فلانی عاشقت شده .

بعد پسره گفت من اصلا دختره رو ندیدم بعد با من آمد کلاسمون یکم نشست و بحث کرد تا دختره بیاد ببینش بعد به من می‌گفت خجالت میکشم گفتم با معلمی ، مشاوری چیزی درمیان بزار,  بعد رفیقم که دختره رو دیده گفت که اون خانم خیلی قدش کوتاست و شرمنده قصد توهین ندارم و دوستم گفت قدش تا دستگیره دره و اینا ،بعد پسره با خنده گفت خیلی کوتاس ولی خودشم قدش کوتاه بود 

خلاصه قبل از اینکه دخترا بیان این پسر از کلاسمون رفت بعد زنگ بعدش که کلاسمون ی دانشکده دیگه بود تا اونجا اومد سر کلاس و رفت ، یارو هنوز دختره رو ندیده ، حالا از منم شماره گرفت گفت می‌خوام با بچه های رشته‌ شما دوست بشم منم حوصله این چیزا رو ندارم 

خواهرا به نظرتون راست گفته یا نه آخه من تعریف از خود نباشه ولی پاک پاکم حتی با دختری دوست هم نبودم و روابطم با مادرم هم خوب نیست 

بعد اینکه نمی‌خوام وارد قضایا بشم و تمرکزم بهم بخوره چون می‌خوام درس بخوانم ، میترسم این پسره یک سره زنگ بزنه و تو دانشگاه ولی من نباشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ک میخوای درس بخونی چرا شماره دادی؟ 

دو هفتس دارم میرم دانشگاه هنوز همکلاسیامو نمیشناسم 

خیلی زود درگیر این چیزا شدی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

وارد هیچ قضایا مربوط به افراد دیگه نشو اول و آخرش خودت خراب میشی عذرخواهی من بکش کنار

والا منم نمی‌خوام وارد شم ، از دخالت توی کار دیگران هم بیزارم و علاقه ای ندارم ولی میترسم پسره ول کن نباشه

تو ک میخوای درس بخونی چرا شماره دادی؟ دو هفتس دارم میرم دانشگاه هنوز همکلاسیامو نمیشناسم خیلی زود در ...

اونی که بهش شماره دادم پسره ، به دختر که شماره ندادم 

اونی که بهش شماره دادم پسره ، به دختر که شماره ندادم

میدونم پسره 

تو شخصیتت با اون زمین تا آسمون فرق میکنه نباید اصن همکلام میشدی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

شمارشو حذف کن پیامشم جواب نده

بنظرم آدم نرمالی نبوده هزار تا راه هست که بتونه دختره رو ببینه می‌تونست قرار بزاره ببینن همو کاری نداشته براش که...

با تو چی کار داره ؟!!

یاد نگرفتم در مقابل توهین به اعتقادات و باورهام سکوت کنم پس یا توهین نکن یا منتظر عواقبش باش😌⁦

الان متوجه نشدم پسره اومد شمارتو گرفت؟

رشتت چیه اسی؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

والا منم نمی‌خوام وارد شم ، از دخالت توی کار دیگران هم بیزارم و علاقه ای ندارم ولی میترسم پسره ول کن ...

هنوز ترم اول هستی یک ترم کلا صبر کن اوضاع احوال دانشگاه بیاد دستت بعدا 

میدونم پسره تو شخصیتت با اون زمین تا آسمون فرق میکنه نباید اصن همکلام میشدی

خوب دلم براش سوخت ، من خوب ندانستم که قراره این جور حرفایی بزنه ، پسره هم به نظرم پسر خوبی بود ، خودش حرف میزد هی می‌خندید 

شما باید بلد باشی پرقدرت نه بگی، به پیرا یا هرکسی نگو به دخترا نگاه نمی‌کنم و فلان 

اگه کسی خواست معرف بشی برای آشنایی یا هرچیزی، خیلی سرد و محکم از اولش بی رودروایسی میگین شرمنده دلم نمیخواد وارد این قضایا بشم 

این برای موضوعات دیگه هم صدق میکنه

شماره رو که دادین حالا عیبی نداره اما اگه زنگ هم زد میتونین جواب ندین