من پسرم ،ترم اولی هستم، هفته پیش ی مراسم داشتیم برای نو ورود ها که دانشکده ما بودن اونجا ، بعد امروز داشتم میرفتم کلاس یک پسری از همون دانشکده خودمان ولی ی رشته دیگه بهم گفت که فلان خانم رو میشناسی ، یکی از همکلاسی هام که خانم هستن رو گفت ،منم حقیقتش نگاه دخترا نمیکنم و نمیدونم فلانی کدوم شکله ولی خوب اسمش رو پروفایلش توی گروه هست, گفتم آره اونم گفت اون خانم منو توی مراسم دیده و از من خوشش آمده و از طریق دوستش به من پیام داده که فلانی عاشقت شده .
بعد پسره گفت من اصلا دختره رو ندیدم بعد با من آمد کلاسمون یکم نشست و بحث کرد تا دختره بیاد ببینش بعد به من میگفت خجالت میکشم گفتم با معلمی ، مشاوری چیزی درمیان بزار, بعد رفیقم که دختره رو دیده گفت که اون خانم خیلی قدش کوتاست و شرمنده قصد توهین ندارم و دوستم گفت قدش تا دستگیره دره و اینا ،بعد پسره با خنده گفت خیلی کوتاس ولی خودشم قدش کوتاه بود
خلاصه قبل از اینکه دخترا بیان این پسر از کلاسمون رفت بعد زنگ بعدش که کلاسمون ی دانشکده دیگه بود تا اونجا اومد سر کلاس و رفت ، یارو هنوز دختره رو ندیده ، حالا از منم شماره گرفت گفت میخوام با بچه های رشته شما دوست بشم منم حوصله این چیزا رو ندارم
خواهرا به نظرتون راست گفته یا نه آخه من تعریف از خود نباشه ولی پاک پاکم حتی با دختری دوست هم نبودم و روابطم با مادرم هم خوب نیست
بعد اینکه نمیخوام وارد قضایا بشم و تمرکزم بهم بخوره چون میخوام درس بخوانم ، میترسم این پسره یک سره زنگ بزنه و تو دانشگاه ولی من نباشه