2777
2789
عنوان

یسری ادم داغون اینجا هس ک معتقدن

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان توهین شما خوبه یعنی؟یکم شخصیتم خوب چیزیه البته شما بی بهره ای

راست میگا منم همکاری دارم برای خودش و بچشو خانوادش ازاد و بدون مشکله اما برای بقیه همکارا ادای افراد معتقدو در میاره امرو نهی کنه دیگرانو معذب کنه یا کنترلشون کنه 

شبیه زندگی اقازادها و بچه هاشون 

همچی برای خودشون حلال و ازاد برای مردم نصحیت و حرف از محدودیت و خفقان 

کاملا زندگی ریاکارانه و دورویی 

سن بالا هم باشه ivfمیکنن این مشکل زن ها نیس مرد هم اسپرم برنده نداره با بالارفتن سن

عزیزم منظور من حوصله میخواد تو سن بالا ،من از نازایی و ناباروری مگه گفتم😐 ..ویکیم فاصله سنی زیاد با بچه ،هر چقد سن کمتر باشه درک دو طرفه هم بیشتر ..فک کن ۴۰ سالگی بخوای بچه بیاری  ...من خودم زیر ۲۵ دو تا بچه دارم ‌.ولی واقعا اگه بچه نمیداشتم تو این سن الانم کلا قید بچه رو میزدم ..صدای بچه رو نمیتونم تحمل کنم چه برسه بیارم..اون حوصله دیگه نیست 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نه خب بزنین تو سر خودتون چون عادت کردین اینطوری

بیا برو بابا من مگه روی حرفم با تو بود آخه قشنگ معلومه چه طرز فکر زنگ زده ای داری من مگه تورو ریپ زدم 

برو با همسن و سال و هم فکر خودت حرف بزن اگه تاپیکی هم باب میلت نیست برو جای دیگه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
شمبول علی بس کن

خصوصیات برازنده خودتو به دیگران نسبت نده چون برازنده خودته 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
انسان با ازدواج کامل میشه ، چه زن و چه مرد

اگه کامل میشن چرا بعد میزنن سرو کله ی هم که دوباره ناقص بشن...الان زن شوهرها به زور همو تحمل میکنن چه کاملی 🤣🤣🤣

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

استارتر به رفتار واقعی ادما دقت کن تا حرفای مفت و نصیحتهای برعکسشون که فقط برای دیگران و کنترل دیگران گفته میشه 

ساده نباشید ادمای ریا کارو بشناسید 

ببینید خود اون شخص همیشه به نصیحت خودش عمل میکنه یا جهت رسیدن به هدف خودش و سواستفاده از بقیه یمشت کلماتو ردیف میکنه

بیا برو بابا من مگه روی حرفم با تو بود آخه قشنگ معلومه چه طرز فکر زنگ زده ای داری من مگه تورو ریپ زد ...

نه خب رو پست من ریپ نزدی، ریپلای پست اسی رو پست من جواب دادی ، زنگ زده هم مشخصه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

هم اونا  اشتبا میگن هم شما 

ازدواج یه تصمیم شخصیه  درصورت انتخاب درست میتونه  ادمو رشد بده  و تکمیل کنه ؛ اینکه بگیم کسی ازدواج نکرده ناقصه غلطه  شاید شرایط وانتخاباش وسلیقش بازندگی مشترک همخونی نداره بخودش مربوطه شایدم  یکی قصد ازدواج  داره  اما برلش جور نمیشه  اینجا هم   دیگران حق اظهار نظر ندارن ...

اینم بگیم هرکی ازدواج کرد فلانو فلانو و حرفایی شبیه توهینات شما  اینم عقلانی نیست 

درطول تاریخ  از اول خلقت انسانها خانواده  تشکیل میدن واین عیب نیست که کسی بهش خرده بگیره واهانت کنه 

بله انسانا باازدواج وبودن کنار شریک عاطفیشون معنی زندگیو میفهمن واین یه نیاز ذاتیه

یه درصدی  نخان ازدواج  کنن  به هردلیل بخودشون مربوطه 

ضمنا ازدواج اگه  درست باشه  مانع پیشرفت وتحصیل نیست 

این جمله  بخودشون مربوطه  رو  سرلوحه  قرار بدیم  همه چی حله

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

نه خب رو پست من ریپ نزدی، ریپلای پست اسی رو پست من جواب دادی ، زنگ زده هم مشخصه

حرفو بندازی زمین صاحبش برمیداره به تو چه کیو ریپ زدم اصلأ خوب کاری کردم ناراضی دکمتو از تاپیک بزن برو بیرون 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اینوازکسی مبشنوی ک ازدواج دومش وبازناموفق شد بچسبید ب درس وکار وپیشرفتتت ماشین بخرید پول پس انداز کنید من هیچ خیری ندیدم اتفاقا برد روشما کردین ک مجردین ن منی ک روح وروانم داغون شد باخیانت طرف الانم رهاشدم 

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊