2777
2789

شهرتونم بگین لطفا

مرسی استارتر

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا بشین تو خونه حالا تا سه ماه دیگم قیمتش تغییر میکنه حتما 😑

والا کرونایی نشیم😁 فلن ک میترسم میخام بدونم با این قیمتا ک من دیدم عایااا فیکن یا اصلن؟

نیـستـ حَرفِ خُشکیدنِ یِ برگ🍁کُـلِ جَنگلَـم بیابـونتهِ...🦋
مشهدم  تو سایت دیوار از ۲۲۰تا۴۵۰ هس همه مارکا قیمت تقریبی شون تو این رنج هستش

مرسی

خب معمولا هرچی گرونتر بهتر

من کرمانشاهم

قبلا دکتر ابراهیمی هر سی سی ۳۵۰ میزد

الانو نمیدونم

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 

ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان

هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي  در کلينيک پوست و ليزر ادونيس

به متولدين هر ماه در ماه تولدشان هديه تخفيف 50 هزار توماني اهدا ميشود

ده درصد تخفيف براي کساني که مشتري معرفي کنند

ليزر رايگان صورت

تخفيف ويژه براي دانشجويان با به همراه داشتن کارت دانجشويي

ساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-02186110849– 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

شعبه دوم

تهران- تهرانپارس-خيابان فرجام شرقي-بين عادل و زرين-جنب استخر نارسيس-پلاک 77-ورودي A-طبقه سوم واحد 14

تلفن جهت هماهنگي 77729654 --77729756– 09197757767