2777
2789

دوستان دیگه تا الان همه با جوانب ، علایم و بقیه ی مسائل مربوط به این بیماری آشنا شدیم و خداروشکر همه هم اینستا و تلگرام و ... دارن و اخبار به دستشون میرسه، پس دیگه تاپیک نزنید که فلانی کرونا گرفته، بهمانی فوت شده، و از این حرفا...

تاپیکای مربوط به این بیماری جز ناراحتی و استرس چیز دیگه ای ندارن

اگر همه تا جایی که ممکنه رعایت مسائل بهداشتی رو بکنن و فعلا جز به ضرورت از خونه خارج نشن ان شاءالله این بحران هم رد میشه میره

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیش زنبور کشنده تر است یا نیش مار .

روزى زنبور و مار با هم بحثشون شد.
مار ميگفت: آدما از ترسِ ظاهر ترسناك من مي ميرند؛ نه بخاطر نيش زدنم!
اما زنبور قبول نمى كرد.
مار هم براي اثبات حرفش، به چوپانى که زير درختى خوابيده بود؛ نزديک شد و رو به زنبور گفت:
من چوپان را نيش مى زنم و مخفى مي شوم ؛ تو بالاى سرش سر و صدا و خودنمايى کن!

مار چوپان را نيش زد و زنبور شروع كرد به پرواز بالاى سر چوپان.
چوپان از خواب پريد و گفت:
اى زنبور لعنتى! و شروع به مکيدن جاى نيش و تخليه زهر کرد.
مقدارى دارو بر روى زخمش گذاشت و بعد از چند روز خوب شد.
سپس دوباره مشغول استراحت شد که مار و زنبور نقشه ديگه اى  کشيدند:
اين بار زنبور نيش زد و مار خودنمايى کرد!
چوپان از خواب پريد و همين که مار را ديد، از ترس پا به فرار گذاشت!
او بخاطر وحشت از مار، ديگر زهر را تخليه نكرد و ضمادى هم استفاده نکرد... چند روز بعد، چوپان به خاطر ترس از مار و نيش زنبور مرد!

خيلى ازبيمارى ها و مشكلات هم همين جوري هستند ؛ و آدما فقط بخاطر ترس از آنها، نابود مي شوند، ترس خوبه اما نه زیادش، پس همه چى بر مى گرده به برداشت ما از زندگى و شرايطى كه در آن هستید . برای همين بهتره ديدگاهمان و به همه چیز خوب و مثبت كنيم "مواظب باشیم  ترس ما تبدیل به  تلقين نشه ...!"

تلقین کرونا سخت تر از خود کرونا است.
مواظب کرونا باشید و نکات بهداشتی رو کامل رعایت کنید،  اما خیلی بهش فکر نکنید.

کو گوش شنوا هرچیم گزارش بزنیم حذف شه باز یکی دیگه می زنن 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اره بخدا راست میگی من دیشب از استرس تا ساعت ۴ صبح خوابم نبرده 😔

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

اونایی که راجب کرونا تاپیک میزنن ول کردن حالا اونایی که میگن راجبش تاپیک نزنین ول نمیکنن

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

شاید مورد علاقه شما نباشه ولی خب مردم واقعا ترسیدن میان حرفشون رو بزنن و کمی درد و دل کنن.

شما تاپیکشون رو باز نکنید.

من خودم بخاطر اینطور تاپیکها خیلی کمتر از قبل میام نی نی سایت. ولی نمیتونیم برای بقیه تعیین تکلیف کنیم که فقط تاپیک هایی که ما دوست داریم بزنن.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
 شاید مورد علاقه شما نباشه ولی خب مردم واقعا ترسیدن میان حرفشون رو بزنن و کمی درد و دل کنن. شم ...

من نمیگم تاپیکایی که من دوست دارم بزنن ، ولی دیگه هر چیزی هم حدی داره، 

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
 اونایی که راجب کرونا تاپیک میزنن ول کردن حالا اونایی که میگن راجبش تاپیک نزنین ول نمیکنن

کجا ول کردن ؟؟

دلمون میخواد. دوس داریم‌ . میخوایم بترکونیم‌ ... میخوایم ب همه دنیا صدامونو برسونیم🥳

دیگه صداتون رسیده بی خیال بشین😄

دیگه صداتون رسیده بی خیال بشین😄

شوخی میکنم. والا  دیگه برامنم خز شده وقتی تاپیک کرونا میبینم.خودمم یبارم تاحالا  این تاپیکو نزدم. دیگه چشمو گوش اگه میخواست بازبشه باید تاالان میشد .  مسخره اس واقعا 

.

بچه ها زمان انفولانزای خوکی نی نی سایت بود؟ اون موقع هم راجع بهش تاپیک میزدن؟ چرا انفولانزای خوکی رو انقدر جدی نمیگرفتیم شایدم میگرفتیم من الزایمر دارم یادم نیس

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣