سلام خانما اگه غسل جنابت( يا حالا حيض فرقى نداره اونقدز) به گردنم باشه نميتونم از تو موبايل قرآن بخونم؟؟ يا كلا اصلا دعا و اينا بكنم؟ شايد باورتون نشه اما من اصلا اصلا ادم مذهبى نيستم كاملا بى حجاب حتى به قول مذهبى هاي عزيز كه محرم نامحرم براشون مهمه( كه خيلي هم قابل احترامه😍) من حتى اين موضوع اصلا واسم مهم نيست اما اين غسله خيلي ميره رو مغزم نميدونم چمه تا غسل واجب ميشم اصلا حتى نميتونم با خدا حرف بزنم☹️( باز نياين توروخدا بگين قرن ٢١ خاك تو سرت كه اعتقاد دارى😪🙇🏻♀️💆🏻♀️)
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
هم قرآن میتونید بخونید و هم اینکه دعا کنید.اما اکر کتاب قرآن رو به دست میگیرید لمس آیات حرامه.خواندن آیاتی هم که سجده واجب داره حرامه.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....