2777
2789
عنوان

خانما مذهبى يك سوال غسلى دارم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 76 پست
هم قرآن میتونید بخونید و هم اینکه دعا کنید.اما اکر کتاب قرآن رو به دست میگیرید لمس آیات حرامه.خواندن ...

سلام 

خدا عمرتون بده

اینجا خیلی انسان خشکه مذهب بدون مطالعه داریم که مصر هستند نظر بدن و متاسفانه خیلی وقتها دین رو هم بد جلوه میدن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باغسل میشه نمازخوند؟

من متاسفانه متاسفانه مثل اينكه خدا منو شاسيته ندونسته و بنده نمازخونش نيستم☹️☹️☹️☹️اما مطمئنم كه نميشششششه نماز خوند

من دوست پسرم نمازخون بود ولى و حتى ديدم كه ٤ صبح بدو بدو اول ميرفت غسل ميكرد بعدم نماز ميخوند وقتى ميگفتم حالا غسل نكن يكبار ميگفت نههه نميشه واسه همين مطمئنم

سلام  خدا عمرتون بده اینجا خیلی انسان خشکه مذهب بدون مطالعه داریم که مصر هستند نظر بدن و متاس ...

ببخشيد من سوالم ناشى از بي سواديمه اما مكروه يعني اينكه ""انجام ندييييىم"" بهتره؟ پس نخونم بهتره ديگه نه؟😟

اول اینکه قرن 21 هستیم چرا به این چیزا اعتقاد داری و اینا که اصلا معنی نداره ، بشر هر چه بیشتر پیشرفت کنه بیشتر حکمت خدا رو درک میکنه .

دوم اینکه اگه قرار باشه آدم بدون غسل نتونه با خداش حرف بزنه هم درست نیست،تا جایی که بنده اطلاع دارم  دعا در هر شرایطی امکانش هست ، چه با غسل چه بی غسل گر چه بعد از غسل بهتره . 

سوم اینکه شما وقتی در حالت حیض هستید ( جنابت رو نمیدونم ) فقط نميتونيد سوره هاي سجده دار قرآن ( علق ، نجم ، سجده ، اعراف ) رو بخونيد ، چون این سوره،ها سجده واجب دارند . البته در حالت حیض خوندن بیش از 7 آیه از،سوره قرآن مکروهه ، یعنی ثواب اون کمتر از زمانی که حیض نیستید . سوره هاي سجده دار قرآن هم ( سجده واجب یا مستحب ) معمولا تو صفحات همون سوره قرآن مشخص شده و نوشته شده .

سلام  خدا عمرتون بده اینجا خیلی انسان خشکه مذهب بدون مطالعه داریم که مصر هستند نظر بدن و متاس ...

سلام لطف دارید.🌷

چندین سال از بیت المال استفاده کردیم و درس خوندیم برای اینکه یک روز برای همین مردم استفاده بشه.

خدا همه ما رو عاقبت بخیر کنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

کراهت در اینجا به معنای ثواب کمتره نه اینکه اشکال داشته باشه و یا اینکه ترکش بهتر باشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اول اینکه قرن 21 هستیم چرا به این چیزا اعتقاد داری و اینا که اصلا معنی نداره ، بشر هر چه بیشتر پیشرف ...

مرسى مهربون من واسه اين وقتى كه گذاشتى 😍

از تك تكتون ممنونم مهربونا خوشحالم تو زندگيم دوستاى به اين خوبى و با سوادى تو همه زمينه ها دارم كه بى منت به كمك آدم مياين😍😍😍