2777
2789
عنوان

کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3797 بازدید | 193 پست
انشااله انشااله دالگه خرگه سر بود

خدا بکه هیوچگه گیره آیمه زوان نفام نکفه🙏

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه؟؟

چرا نشههههه برو ! حتى اگرم نشه مهم نيستتتتت تنها بمونى و مجرد بهتره يا هرروز كتك بخورى ؟ خودت رو اسير يه بكارت نكن ! نجات بده خودت رو فقط 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

پوزه بند ببند بهش هرچه زودترم ببر یه دامپزشکی واکسن هاریشو بزنن خودم محض احتیاط واکسن بزن بالاخره دیگه این بیماری به انسان منتقل میشه😑مرتیکه...

دوست عزیز اگه با نظرم مخالفی و جنبشو نداری ریپلای نکن مجبورت که نکردن که جواب بدی😒...نی نی یار بیا با من مدارا کن...ناموسا الکی لغو نکنین😒 
ربط داره .... دختر کم سن و سال نمیفهمه کی رو انتخاب میکنه با احساس جلو میره. بعضیا شانس میارن در می ...

خب طرف هرچی هم باشه قبل ازدواج خودشو فرشته نشون میده من منظورم رو مردیه ک دست بزن داره میگم بعضی ها حتی پیر خرفت هم ک میشن بازم زنشونو میزنن از بس حیوونن

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
مرسی عزیزم  من غش  سمت تالش  ما تالشی میگیم  زون بیگریش

چقد قشنگ!! مرسی که جواب دادی بم😍😍😍😍😍

اگه موافقی از لایکت ممنون میشم، اگه مخالفی از اینکه ریپلای نمیکنی!من از جر و بحث متنفرم دوست مخالف!اینجا هم مثل شما دلم میخاد نظرمو بگم حتییییییی اگه مخالف شماست!دقت کن پس!

عزیزم اگر قراره دعا کنم و براورده بشه هیچوقت مرگ همسرت رو نمیخوام... اگر قراره دعام برآورده بشه دعا میکنم ک خدا ب راه راست هدایتش کنه و مهر شمارو ب دلش بندازه

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
خیلی بدبختم خیلی... از اولشم بی پناه بودم خوبه جام نیستی فقط دعام کن  من فقط ارامش میخام

بخدا بری پیش خانوادت دلشون میسوزه خب بابای تو چ میدونه الان دخترشو داره میزنه تو باید بش بگی دیگ حتما میری میگی من بااین نمیسازم طلاقمو بگیر خب حق بده اینجور موقع بگه چرا نه برگرد خب فکر میکنه مشکلی نیس بهانه میاری وقتی میزنه زنگ بزن داداشت بابات مامانت 

خیلی بدبختم خیلی... از اولشم بی پناه بودم خوبه جام نیستی فقط دعام کن  من فقط ارامش میخام

دعای تنهابدردت نمیخوره

خودت بایددست بکار شی پس خداطلاقو واسه چی گذاشته

خداکه نگفته بسوزینو بسازین این راهو گذاشته تاانسان خودشو ازدست حیوونی مثل شوهرتو نجات بده 

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡
نمیدونم 😔😔جای من نیستی 

اره عزیزم هرکسی شرایط زندگی خودشو داره و خودت بهتر میدونی اما اگ شرایطشو داری جداشو ک دوروز دیگه با دوتا بچه جدا نشی

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

فقط می تونم بگم خدا خودش سر ب راهش کنه...اگرم سربراه نمیشه ک الهی بره زیر تریلی...حیفه کرونا بگیره خدایی نکرده تو بچه هاتم ازش می گیرین...خدا کنه هرچی مرد بی لیاقتن درد بی درمون بگیرن...کاش اصن همشون یجا برن زیر تریلی کلی دیه گیرمون بیاد😁😍

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸
ببین اینجور مردارو غیرمستقیم باید ادب کنی  میگه اتوکن؛ اتو میکردی ولی با قر وقمیش؛ طوریکه بچه ...

این شوهرش اعصاب نداره یدف بچه ها رو میگرفت میزد

اگه موافقی از لایکت ممنون میشم، اگه مخالفی از اینکه ریپلای نمیکنی!من از جر و بحث متنفرم دوست مخالف!اینجا هم مثل شما دلم میخاد نظرمو بگم حتییییییی اگه مخالف شماست!دقت کن پس!
هه.... ن داداش بزرگ دارم  نه پدرم از اوناس ک یقه شو بگیره اتفاقا طرف اون در میومدن چون اعتق ...

خب تو بگو من ب حرفاش گوش میدم این تعادل روانی نداره حداقل با خانوادت هماهنگ شو بگو بترسوننش بعد تو برگرد مصلا برید شکایت کنید تعهد بگیرید که دیگ نزنه