2777
2789
عنوان

کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3797 بازدید | 193 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب.. از وقتی دنیا اومدم کسی نمیخواس منو.... فک میکنی چرا باید از الان قلبم آریتمی بشه

خودت باید خودت و بخای عزیزگ بقیه کدوم خرین تا خودت خودت نخای بقبه ایم وجود نداره دو تا بچه ناز داری ک قطعا عزیز ترین فرد ادما تو زندگی مادراشوون تو خیلی برا اونا عزیزی بخاطر اونا زندگیت درست کن یا طلاق بگیر

یروز حقیقت دهن ب دهن‌میچرخع و حکایتی میشع ک همع شنیدن/♡
فکر میکنی تو  خونه پدری کسی منتظرته؟؟ همه بخاطر اسودگی خودشون ترو دادن ب شوهرت.....

پدر ومادر هرچی باشن قطعاً ازشوهرت بهترن

بچه هارو بذار واسه باباشون

برو خونه پدرت مهریتو بگیر شش هفت ماه برو سرکار یه اتاق اجاره کن جداشو ازشون اگر اذیت میشی

پدر ومادرن نمیان بچشونو بندازن بیرون که

خدا بزرگه شاید یه زندگی تازه شروع کردی اخه این چه وضعیه

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

وای یادمو روزی افتاد که شوهرم اونقدر زده بودم که نفسم بالا نمیومد... هیچ نمیبخشمش... هیچوق... میخواسم فرار کنم از خونه درو قفل کرده بود ... هیچوق به خاطر کتکایی ک زدم و مادر شوهرم میگفت از دوس داشتنت میزنتت دوسش ندارم‌‌‌‌.... همیشه سر نماز دعا میکنم بچه های دخترش ی روزی کتک خورده جلوش چشم خودش و مادرش قرار بگیرن ببینم بازم میگ از کتک خوردن از ددس داشتنه یا نه....

نمیگم طلاق بگیر چون واقعا با بچه نمیشه... الهی که ارامش توی زندگیت برقرار بشه...

نمیدونم بگم چیکار کنی وای من یکی کلا قید شوهرمو زدم، ینی ته دلی اصا دوسش ندارم، چون سبکه و بچه ننه و بی اختیار ، اونقد هم دلمو شکونده که دیگه وصله بردار نیس...اوج جوونیم که باید بهترین خوشی هارو میکردم و مسافرت و گردش و لذت بود برام گرفت، الانم که دیگ انتظاری ندارم.

من تاپیک مربوط به پدرتو خوندم بنظرم باید زنگ میزاشتی بزنه به بابات بااین کارت از خودت یه ادم بی پنا ...

خیلی بدبختم خیلی...

از اولشم بی پناه بودم

خوبه جام نیستی

فقط دعام کن 

من فقط ارامش میخام

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
اره خب.. از وقتی دنیا اومدم کسی نمیخواس منو.... فک میکنی چرا باید از الان قلبم آریتمی بشه

حق هیچکس کتک خوردن نیس،اینو یادت باشه،چه بچه ای که از مامانو باباش کتک بخوره،چه زنی که از شوهرش وحتی دونفر توی خیابون...هیچوقت فک نکن حقت کتک خوردنه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
مث من... ازدواجمون سنتی بود خودش پسندید... من همش ۱۷ سالم بود. خانوادمم گل از گلشون شکفت و منو دا ...

تقصیر خودته اگ تورو تواون وصع ک زده بود میدیدن شوهرتو تیکه پاره میکردن 

فکر میکنی تو  خونه پدری کسی منتظرته؟؟ همه بخاطر اسودگی خودشون ترو دادن ب شوهرت.....

فکر میکنی اصلا ابنطور نیس ببینن کتکت زده قبولت میکنن واقعا اینجور تاپیکارو میخورم حرص میخورم تو برو ببینن چ بلایی سرت اورده بعد اینطور بگو 

الان نمیشه گف اشتباه کردی ک زودمزدوج شدی وخیلی چیزای دیگه

من مجردم ولی اززندگی پدرومادرم اندکی تجربم شده

گاهی اوقات ک بابای منم اینکارومیکردمنم دعامیکرذم بمیره

ازهمون اولم نمیشدک مامانم ب باباش بگه سریه قضیه ای.چون پدربزرگم ب مامانم گفته بوداین واست شوهرنمیشه

وااااقعازندگی بالاوپایین داره

الان توشرایط بدی هستی ولی اگه طلاق بگیری بدترمیشه

بایدبرای نجات زندگی خودت واینده بچه هات  یه کاری کنی

قلق شوهرت دستت بیاد

بهونه دستش نده

بهش غیرمستقیم نشون بذه ک بچه هاش بودن مادرشون نمیتونن

خداصبرت بده وب شوهرت عقل

کاری ک خودت میدونی درسته رو انجام بده...تواین دنیاهمه پشتتو خالی میکنن پس براخودت زندگی کن  
تقصیر خودته اگ تورو تواون وصع ک زده بود میدیدن شوهرتو تیکه پاره میکردن 

هه....

ن داداش بزرگ دارم 

نه پدرم از اوناس ک یقه شو بگیره

اتفاقا طرف اون در میومدن

چون اعتقاد دارن ک زن باید مطیع شوهرش باشه وگرنه کتک میخوره

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
وای یادمو روزی افتاد که شوهرم اونقدر زده بودم که نفسم بالا نمیومد... هیچ نمیبخشمش... هیچوق... میخواس ...

واقعاً چرا خودتو تااخر عمر از عشق وعلاقه وخوشی محروم میکنی؟

جدایی خیلی اسونتر ازاین حرفاست

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...