2777
2789
عنوان

کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3797 بازدید | 193 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دعا که همیشه خوبه و گره گشا ولی نمیشه که دست رو دست بذاری.تو اون خونه شما و بچه هات امنیت جانی نداری.با نفرین کردن همسرت هم هییییچ مشکلی حل نمیشه.

اگه موقعیت جدا شدن و مستقل شدن رو نداری بهانه دستش نده که حداقل کتک نخوری.

درود ...

درکت میکنم حق داری ناراحت باشی 

عزیزم اگه نمیخواستی اتو کنی هم همون موقع فوری جواب نمیدادی میگفتی باشه، ولی بعد میگفتی حالم خوب نبود ...

بعضی مردا رو جواب دادن و نفی کردن خیلی حساسن

ولی وقتی تکرار شده حتما برو مشاوره ... شاید موضوع ریشه داره و عصبی بودنشو کنترل نمیکنه ...

حتما مشاوره برین

ان شاءالله که بهتر میشه 

خوشبخت باشید🍃

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
چرا خیسی ؟ لبات رو پروتز کردی ؟ برات دعا کردم  نمیشه یه کم زبون بگیریش

زبون بگیریش یعنی چی؟

اگه موافقی از لایکت ممنون میشم، اگه مخالفی از اینکه ریپلای نمیکنی!من از جر و بحث متنفرم دوست مخالف!اینجا هم مثل شما دلم میخاد نظرمو بگم حتییییییی اگه مخالف شماست!دقت کن پس!

برو پزشک قانونی واست ی پرونده درست میکنه ب کسی هم چیزی نمیگه همه اینارو با مدرک یادداشت میکنه

اگ باز تکرار کرذ باز میری نشون میدی جای کتکو میکشونمش دادگاه چوب تو استینش میکنن ک ب تو شما بگه

الان وقت این سوال هاست 

خب برام سوال پیش اومد 

زورت به من رسیدهههههههه 

الان مامانم رو صدا میکنم تو رو بزنه   

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫