2777
2789
عنوان

کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3799 بازدید | 193 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ک دستاش بشکنه...ایشالا نسل هرچی مرد بیشعور و نفهم و عوضیه منقرض بشه...کثافتای خر...چقدر بی چشم و رو و بی لیاقت آخه

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸

واقعا احمقی موندی تو اون خونه زنگ بزن ۱۲۳بیان ببرنش مرتیکه خر رو الهی که اون دستاش بشکنه الهی که بمیره .به خدا چرا انقد بهش رو میدی .من باشم زنگ میزنم خونه نه بابایاشغالش بیان این کثافت عقده ای رو جمع کنن .

خانما دعاکنید شوهرش ادم بشه نمیشه بمیره 

لعنت به جنس اینجور نرها

دعای دسته جمعی زودتر و بهتر روا میشه

یه بانویِ دهه شصتی که عاشق آشپزی و خرید و فیلم و کتاب و انسانِ باشعوره..😊😍

به هیچی فکرنکن  فقط ازش جداشو

تومی خوای به امیدمرگ اون بمونی؟ماکه نمیدونیم خدامی خوادتاچندسال دیگه جونشوبگیره

اگه خودتودوس داری جداشو ازش شکایت کن پدرشو دربیارن

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡
انشااله بره زیر تریلی توام با دیه اش عشق و حال کنی😍😍😍😍😍😍😍

راست میگی، دستش بشکنه بدبختیش واسه استارتره

شب به شب قوچی از این دهکده کم خواهد شد .    ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد . 

ببین چقدر این اقا  وقیح شده که جرات داره زنگ بزنه به خانواده شما تواین شرایط!!!!تا روزی که شکایت نکنی و با قلدرتر از خودش که قانون باشه طرفش نکنی اوضاع همینه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست