2777
2789
عنوان

خطبه ای که خونده نشد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟حتی اگه خانومه بچه دارم بشه بازم باباش باید رضایت بده؟؟

بله عزیزم 

شما میتونستی ب نامزدت بگی چشششششم مهریه رو کی داده و کی گرفته فقط واسه حفظ آبرو بذار انجام بشه فرداش میریم باهم میبخشیم ولی کسی نفهمه 

اونوقت فردا ک میرفتید دفتردار میگفت ک شرمنده تا پدر دختر نیاد نمیشه مهریه رو بخشید

این قانون جدیده

چون میگن شاید اصن اقاداماد شمارو مجبور ب بخشش مهریه کرده یا تهدیدتون کرده ک راضی شدید ببخشید

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
۱۴۰ تا کمه به نظرتون؟؟؟؟همین الان میشه تقریبا ۸۰۰ میلیون

عزیزم حق هر دختریه اینم در نظر بگیر 

بحثا هم من مقصر نبودم فقط که 

گفت سر کار نرو 

لباس اینجوری بپوش 

تنها بیرون نرو و خیلی حرفای دیگه 

همشو قبول کردم چون دوسش داشتم 

ببین

اینکه نداشتن مهریه رو معیار دوست داشتن قرار داده فقط برای راحت شدن خودشه

ایییین همه آدم که ازدواج میکنند و مهریه دارند

اونا هم همو دوست ندارن؟؟

من خودم خواستم مهریه مو ببخشم بنا به صلاحدید خودم

بازم همسرم میگفت نه؛ این کارو نکن در حالی که به نفع خودش بود.

بله درسته حق هر دختریه ولی با این شرایط اقتصادی الان یه جوون چقدر باید درامد داشته باشه ۸۰۰ میلبون فقط سکه مهریه کنه انصافم به نظرم خوب چیزیه.درسته میگن کی داده و کی گرفته ولی بالاخره یه تعهدیه که باید بتونه از پسش بربیاد.اگه وضعش خوب باشه که خوب چیزی نیس ولی اگه درامد انچنانی نداشته باشه که هیچی 

ببخشید این چه زندگیه که از اول بخواد با دروغ شروع بشه

ب هرحال استارتر نظر خواست و کمک میخواست 

اینم یه نظره میتونه خودش قبول کنه میتونه هم نکنه 

فکر میکنم خودش عقل داره ک تصمیم بگیره 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️